Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,

...
Когато вчера чух за посещението на Кирил Петков в Киев,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Това правителство е най-слабото в историята на България, ДБ да ни се извинят

Когато през вчерашния ден чух за визитата на Кирил Петков в Киев, в началото си помислих, че това още веднъж е лексикална неразбория и още веднъж Кирил Петков е имал поради нещо друго. Така ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов по Българска национална телевизия оповестеното посещаване на българска държавна делегация в Киев.

Правителството към този момент му е време да вземе своя еднопосочен билет, безапелационна е тя. " Даже бих предложила в случай че ще пътува да отиде в Скопие, в Руанда - където ни хвалят, през Кайманите - където са офшорките, с които подписа меморандум за 1 милиарда $, на връщане да мине през Париж, където ще е арбитража, където ще ни съди Gemcorp, акцентира Атанасова.

Според нея, има нулево справяне с всички рецесии и задания от страна на ръководещите. " Няма ограничения против инфлацията. Вижте цените на уеб страницата на стоковите тържища и борсите - олиото е 5,43 лева, госпожа Нинова съобщи, че олио над 2,50 лева е далавера. Е, тя пребори ли спекулата? Излиза, че тя поддържа спекулантите. Дадоха ли помощите на българските пенсионери, за които те 5 дни се редят на опашки или и това е " триумф " на " държавното управление ". Тази сесия стартира с порочното избиране на ръководител на КЕВР, а това, което реализира КЕВР е повдигане цените на газа ", добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

" Моряците какъв брой дни ги спасяваха? Имаме информация, че Лена Бориславова е летяла до Сочи, с цел да ги прибере, за какво не отиде Кирил Петков, с цел да ги прибере ", попита тя риторично.

100 дни са изцяло задоволителни, с цел да схванат българите, че това държавно управление е най-слабото в историята на България, безапелационна е Атанасова. ГЕРБ няма да поддържа държавно управление с министър председател Кирил Петков. Първо, тъй като нямаме ангажимент да поддържаме ръководещите, ГЕРБ постоянно ще държи на линиите, които е сложила. Но не алените на демократите от Демократична България, които те не могат да прекрачят към този момент месец, тъй като толкоз престоява решението за Украйна, тези демократи нямат никакво желание да изоставен властта. Вероятно поради постове. Има партийно обладаване на браншове. Във всяка секторна политика единствено постове, постове, постове, разпределение на баницата. И господин Атанасов също не пуска властта, тъй като той се снабди с два поста, добави тя.

Атанасова разяснява още, че в " Продължаваме промяната " няма водачество, а Кирил Петков и Асен Василев са " двете страни на една монета ". На въпрос биха ли подкрепили ново държавно управление, само че с министър председател Асен Василев, Атанасова отговори, че това са двете страни на една монета. " Те не се разграничават, в случай че нещо ги отличава, то това е, че Асен Василев е много по-известен и на открито, в чужбина, с това, че е " лъжец " - изтъквам неговия някогашен съучастник, който споделя, че той е " доста интелигентен лъжец " (...) Как да подкрепиш Асен Василев, който всяка седмица тегли нов дълг ", риторично попита тя.

Фискалният запас удари дъното - 4,7 милиарда, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС. По тематиката дали България би трябвало да изпрати оръжия в Украйна, тя разяснява: " Когато ние сме взимали своите решения, сме изхождали точно от евроатлантическата ориентировка и поддръжката за Европейски Съюз от нашите гласоподаватели.Правителството показва своята беззащитност. Това е политически сбирщайн, който няма стратегия към момента, те не са показали управническа стратегия, те са срещу финансовата непоклатимост, срещу конституцията, срещу парламентаризма, плурализма, само че не знаем защо са " за ". Те нямат едно решение, което да не е провокирало земетресения ", разяснява Атанасова.

Изчегъртаха ГЕРБ, само че освен. Те внезапно нарушават Конституцията, акцентира Атанасова. " Рашков направи голямо " мъжество " за тази част, която изпадна в еуфория. Говоря за Лена Бориславова, която разгласи, че била във еуфория след ареста на водача на опозицията. Арест, който българският съд дефинира като противозаконен. От там нататък всички диалози за Рашков са безпредметни. Той би трябвало да отговори за какво има растеж на битовата престъпност, на тежките престъпни закононарушения, има убийства, има растеж на ПТП, бежанската вълна ", добави тя.

" Ако приказваме за Балкански поток - това е български план и е утвърден от Европейска комисия. Тази тръба щеше да мине през Балканите и единият вид беше да ни заобиколи. Възможното, което се направи е България да транзитира газ и да вземаме пари в бюджета. Газовата връзка с Гърция - градежът стартира 2019 година и тогавашният министър председател Борисов беше ежеседмично там, с цел да ревизира. Ние сега нямаме контракт даже, тъй като той изтече на 31 декември. Вие не питате ли по кое време ще почне да действа? Какъв е напредъкът? Не знам дали е добре да цитирате премиера, изключително в светлите дни. Той неведнъж показва че нарушава една от 10 божий заповеди ", добави Атанасова.

Всеки, който е управлявал, знае, че пролетните и летните месеци се ремонтират пътища. В Триград пътят пропадна през ноември, когато управляваше Политическа партия. Пети месец - кола е пропаднала в реката. А асфалтът нали не се ядеше, попита Атанасова в отговор на въпроса по тематиката за рецесията с изплащането на парите за пътищата.
Според нея, най-малко половината от българските жители чакат нови избори, а във време на рецесии, са нужни решения.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР