Когато вашата лимфна система е запушена, тя може да доведе

...
Когато вашата лимфна система е запушена, тя може да доведе
Коментари Харесай

Ето какво трябва да направите, за да имате добре работеща лимфна система

Когато вашата лимфна система е запушена, тя може да докара до доста болести. Тялото стартира да се пробва да отстрани всички отрови и може да почувствате главоболие, отичане на корема и студени крака. В този случай можете да помогнете на тялото си и да предприемете дейности за детоксикация на системата, като по този метод подобрите цялостното си здраве.

1. Билки за детоксикация на тялото

Билките са ефикасен и мощен метод за детоксикация на вашата лимфна система. Това ще помогне да се ускори имунитета ви и да се понижи възпалението. Ето билките, които могат да ви оказват помощ с това:

Ехинацея: смята се за една от най-ефективните билки, когато става въпрос за подсилване на имунитета.

Млечен бодил: Работи добре, в случай че имате проблеми със стомаха, черния дроб и бъбреците.

Essiac чай: Това лекуване може да се приема от пациенти с рак.

Manjistha: Помага да се почисти черния дроб, кожата и кръвта.

2. Рициново масло за филтриране на системата

Процедурата е доста елементарна. Трябва да нанесете рициново масло на разнообразни елементи на тялото. За да стимулирате лимфната система, приложете го към долната част на корема. Вземете памучна забрадка и я напоете с масло. Нанесете върху кожата. Можете да го оставите за една нощ.

3. Сауна за потене и пречистване

Сауната не е единствено за отдих, само че може да бъде съвършен метод да се отървете от токсините посредством изпотяване. Топлината също усилва сърдечната периодичност. И двете неща спомагат за нормализиране на лимфната система.

4. Периодично разчистване на черния дроб

Вашият черен дроб е един от най-важните органи в тялото ви, защото оказва помощ за премахване на отпадъците и токсините след усвояване на нездравословна храна и медикаменти. Използвайте артикули като чесън, броколи, цвекло, орехи, органични и ферментирали храни, с цел да го почиствате.

5. Гореща вода за цялата система

Хидратацията на тялото е доста значима освен за естественото действие на лимфната система, само че и за цялото тяло. Най-добрият способ за лимфна рехидратация е да се пие гореща, пречистена вода на всеки 15 минути през целия ден.

6. Тренировки и медитация

За да повишите имунитета си и да пречистите лимфната система, тренирайте няколко пъти седмично. Разтягане и йога може да ви помогне да намалите напрежението и да понижите кръвното налягане.
Медитацията ще успокои освен вашите мисли, само че и цялото тяло, изключително в случай че имате стресираща работа. Просто медитирайте всеки ден в продължение на 10-15 минути. Определено може да намерите време за това.

7. Лимфен масаж при експерт

Лимфният масаж е добър метод за " отводняване " на тялото, което има доста течности. Той ще помогне да се отървете от токсините и да подобрите кръвообращението. Важно е обаче да се откри добър експерт, който има здравно обучение, с цел да не ви навреди.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР