Когато в живота ни има нов човек, към когото имаме

...
Когато в живота ни има нов човек, към когото имаме
Коментари Харесай

Дами, готови ли сте да правите секс?

Когато в живота ни има нов човек, към който имаме в действителност съществени планове, напълно естествено обръщаме голямо внимание на сантименталните детайлности. Първата среща, първата целувка, първата нощ дружно... И сме толкоз захласнати от мисълта, че всичко би трябвало да е съвършено, че от време на време саботираме личните си проекти.

Една от най-драматичните и постоянно срещани алтернативи, свързани с нов сътрудник, е свръзан с първия миг на фамилиарност. Табу ли е сексът на първа среща, в случай че търсиш сериозна връзка? Колко дни би трябвало да изчакаме, с цел да затвърдим престижа си на дами с базови морални правила?

Една част от нас желае да се пусне по течението и да изконсумира ексалиралото полово напрежение в този момент, незабавно, колкото се може по-бързо. Другата част се готви да си плюе на петите, с цел да се избави от прочувствената злополука, която усеща, че следва.

 секс обич iStock

Е, преди да правиш каквото и да било, първо си запуши ушите, изхвърли книгите и не рови за научни изявления по тематиката. Нито фамилията ти, нито приятелите, нито експертите ще ти кажат нещо, което автоматизирано ще те направи по-самоуверена и просветлена. Спри да очакваш постоянната порция препоръки от съмнителни експерти по непознати алтернативи.

Време е да се научиш да се вслушваш във вътрешния си глас.

Смяташ, че не можеш да взимаш положителни решения, тъй като доста пъти си била наранена в предишното. Страхуваш се да правиш опит да "прочиташ " хората, тъй като първичните ти благосклонности замъгляват трезвата ти преценка. Преживяла си прекомерно доста несполучливи връзки и противен полов опит, с цел да се довериш още веднъж на шестото си възприятие. Дори се самоубеждаваш, че си последният човек, който има престижа да ти дава упътвания.

Всъщност това, което не осъзнаваш, е, че тъкмо в този момент можеш да разчиташ на себе си повече от всеки път. Научила си значително житейски уроци и си наясно с последствията от недомислените решения и ниската самокритика. Знаеш от какво имаш потребност и от какво да се пазиш.

 секс обич iStock

Дори в днешното модерно общество, в което се усещаме по-освободени от всеки път, не се приказва задоволително за женската половост. Не можем с лека ръка да вземем решение по кое време, по какъв начин и с кого да консумираме възприятията си. Свикнали сме да ни бомбандират с непознати отзиви и субективни насоки. Това е доста рисково, тъй като решението ни няма да е артикул на нашите персонални усеща, а отражение на непозната преценка, която не е безусловно вярна.

Истината е, че би трябвало сами да се научим да се доверяваме на тялото си и сигналите, които то ни изпраща. Факт, колкото повече опознаваме и почитаме своите самостоятелни потребности, усеща и морални правила, толкоз по-щастливи ще бъдем със самите себе си.

Предлагаме ви елементарен метод да придобиете повече изясненост, с цел да се уверите, че е време да се отдадете на новия мъж в живота ви.

 секс обич iStock

1. Уроците от предишното.

Помисли за моментите, в които сексът ти е доставял същинско наслаждение. Съсредоточи се върху събитията - по какъв начин си стигнала до това решение, какво те е предиздвикало да се отпуснеш, това прекарване обвързвано ли е с твой несъзнателен култ? Използвай предишното, с цел да идентифицираш източника на наслаждение и се състедоточи върху него.

2. Помисли за епилога.

Какво очакваш да се случи след края на половия акт с нов сътрудник? Ако искаш да се чувстваш обгрижвана и обичана, изчакай, до момента в който се увериш, че желанията на този човек към теб са съществени. Искаш да си освободена и безгрижна? Постави границите във вашите взаимоотношения, които да не доведат до несъразмерна непосредственост, която да те отблъсне.

3. Просветлението.

В последна сметка ти не си сама в това прелестно занятие, тъй че е редно да поговориш с сегашния си сътрудник за това, което те тревожи, или просто с цел да се увериш, че сте на една вълна. В противоположен случай ще се водиш само по личната ти вътрешен глас и рискуваш да се сблъскаш с редица евентуални самозаблуди.

Помни, че тайната на пълноценното облекчаване на прочувствените и физическите ти потребности се крие в това, да задоволиш и тези на индивида, с който консумираш хубостта на интимния миг. Дай му опция да те опознае. Защото за любовта (или секса) са нужни двама.

 секс Pexels

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР