Когато в едно изречение се свържат Флорентино Перес и Реал

...
Когато в едно изречение се свържат Флорентино Перес и Реал
Коментари Харесай

Флорентино Перес и неговата различна мисия за 1 млрд. евро

Когато в едно изречение се свържат Флорентино Перес и " Реал " (Мадрид), една от първите думи, които изскачат в съзнанието на човек, е " галактико ". Президентът на белите е прочут с привличането на международни звезди на " Сантяго Бернабеу ".

Това лято не е по-различно, като досега клубът си е обезпечил нови футболисти за 300 млн. евро.

Сега Перес се приближава до предизвикателство, само че с противоположен знак. Той върви към опцията да направи изходящи прехвърляния за 1 милиарда евро по време на втория си интервал като президент на " Реал ", написа " Марка ".

От повторното му заставане на поста през 2009 година " Реал " е продал играчи за общо 730 млн. евро. Принос за това има и внезапният скок в трансферните суми в международен мащаб в последните години.

Миналото лято клубът от Мадрид се раздели със звездата си Кристиано Роналдо, който на 33 години отиде в " Ювентус " за 105 млн. евро. Сега се чака да бъде подложен връх по продажби в границите на един трансферен прозорец, а общата стойност на изходящите прехвърляния от ерата " Флорентино Перес 2 " да надвиши 1 милиарда евро.

В основата е цялостната смяна в състава на " Реал " след завръщането на Зинедин Зидан. Според " Марка " в трансферния лист са съвсем цялостен тим играчи, измежду които Гарет Бейл, Хамес Родригес, Матео Ковачич и вратарят Кейлор Навас.

Още след идването на Зидан се заприказва, че времето на Бейл на " Сантяго Бернабеу " е свършило. Неговата продажба е и най-сложна, защото " Реал " чака най-вече пари от тази договорка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР