Когато Украйна премине в настъпление, ще започне нова ера, пише

...
Когато Украйна премине в настъпление, ще започне нова ера, пише
Коментари Харесай

Каспаров: Западните политици не искат Русия да претърпи пълен крах

Когато Украйна премине в нахлуване, ще стартира нова епоха, написа съветският опозиционер Гари Каспаров в коментар, оповестен от изданието Каспаров.ru:

Въпросите за живота и гибелта не трябва да се преглеждат по същия метод както въпросите за регулациите на типовете кашкавал, Води се война и във войната умират хора. Загиват бойци, които пазят и Украйна, и Европа, умират мирни поданици. На този декор

безкрайните бюрократични протакания на оръжейните доставки

за Украйна наподобяват доста позорно. Германия бави процеса на предаване на танковете, във Франция и Италия се пробват да намерят някакъв компромис с Путин. За страдание даже в Америка сме очевидци на обстановка, при която Байдън не желае да изпрати в Украйна най-модерните ракети, с цел да не стигнат прекомерно надалеч, не дай Боже.

Темповете на развиване на обстановката очевидно

изпреварват способността на западните политици да реагират

А също така е напълно явно, че те изпитват боязън пред успеха на Украйна. Те под паника се боят от един нов свят, в който няма да има Путин, империята (Русия – б.р.) ще рухне, а Украйна ще стане честен победител.

Голямата война постоянно завършва с идеологически успех на спечелилите. Втората международна война в действителност приключи с победа на американците, украинската победа ще стане вестител на нов свят. Всички тези остарели бюрократизирани структури, като Организация на обединените нации и Европейски Съюз, би трябвало мощно да се реформират, с цел да оцелеят. На равнище подсъзнание това плаши служителите, които не желаят да си се показват в новия свят. Те се крепят на това, че са заобиколени единствено от сивота. Макрон този път беше определен за президент не тъй като го обичат, а тъй като Льо Пен е още по-лош вид. Байдън беше определен на същия принцип. В Германия всички се умориха от Меркел и нейната партия, по тази причина гласоподаваха за Шолц.

На Запад престанаха да избират ярки политици

Избират по-малкото зло. Избират сиви мениджъри, които под паника се боят от свежия въздух, под паника се боят от новото и по тази причина се пробват да попречат на неизбежните процеси. Разбира се, те не желаят Путин да победи, тъй като това би означавало, че скоро путиновите войски ще бъдат струпани на границата с Полша, само че и под паника се боят да позволен провал на путиновата система. Те схващат, че щом Украйна премине в нахлуване, ще стартира нова епоха, в която за тях, сивите мениджъри, може да няма място.

Превод Faktor.bg

…….
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР