Когато трябва да бъде защитена демокрацията в България, всички партии

...
Когато трябва да бъде защитена демокрацията в България, всички партии
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Всички партии трябва да преглътнат егото си за субсидиите

Когато би трябвало да бъде предпазена демокрацията в България, всички партии би трябвало да преглътнат егото си. Една такава смяна няма да донесе нищо положително за която и да е партия. Това сподели в коридорите на Народното събрание зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и секретар на ПГ на Обединени патриоти Юлиан Ангелов във връзка намаляването на партийните дотации.

Той посочи, че Вътрешна македонска революционна организация има подготвеност да върне надзветите дотации. Мислим да го създадем поетапно, с цел да можем да си покриваме и разноските, уточни той.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация сме взели участие в сходно предложение още в предходния интервал, когато сме били за за понижаване на дотациите на половина. Но не сме за това партиите да бъдат доведени до банкрут или до взаимозависимост от компании или непознати фондации, съобщи Ангелов.

Може би претекстът за внасянето на измененията е да се отговори на реториката на опозицията, надали претекстът е да се отслаби опозицията за локалните избори, разяснява още Юлиан Ангелов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР