Когато третата версия на една игра, по-стара от част от

...
Когато третата версия на една игра, по-стара от част от
Коментари Харесай

Shadow of the Colossus оглави класациите, защото нови игри просто няма

Когато третата версия на една игра, по-стара от част от тези, които са си я купили, стане най-продаваното заглавие в класацията, значи нещо не е наред.

“Нещото” е положението на гейм промишлеността, а “не наред” е неспособността или нежеланието на производителите и издателите да влагат в нови и истински заглавия.

PS4 ексклузивът Shadow of the Colossus е най-продаваното заглавие сега и то се харчи със 73 % повече от дебютиралия през февруари 2006 година оригинал.

В цифрата влизат единствено физическите продажби, тъй че в случай че се прибавят цифровите, тя ще стане още по-висока, регистрира статистическата компания Chart-Track.

В края на шестото потомство Shadow of the Colossus беше характерна игра, която разчиташе на артистицизъм и минимализъм и това ѝ оказа помощ, въпреки и по това време да имаше доста по-добри игри. В края на осмото потомство това заглавие действително няма място измежду най-продаваните игри, както ни сподели наскоро и трагичният и безпределно просрочен дебют на The Last Gurdian.

Но какво ли може да си купите, когато класацията е доминирана от остарели игри като Grand Theft Auto V, Mario Kart 8 Deluxe и други

Ето по какъв начин наподобява челната десетка:

Shadow of the Colossus
EA Sports UFC 3
Monster Hunter: World
FIFA 18
Grand Theft Auto 5
Call of Duty: WW2
Mario Kart 8 Deluxe
Super Mario Odyssey
Assassin’s Creed Origins
The Evil Within 2
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР