Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания,

...
Когато това правителство беше създадено, никога не съм имал колебания,
Коментари Харесай

Александър Симов: Не се провалихме, променихме България

" Когато това държавно управление беше основано, в никакъв случай не съм имал съмнения, че Българска социалистическа партия би трябвало да взе участие във властта. Единственият въпрос, който ме тревожеше, беше, когато това ръководство свърши, ще мога ли да застана пред вас, да ви погледна в очите и да кажа: " Направихме и дадохме всичко от себе си ". И през днешния ден мога да кажа, че не ви предадохме ", съобщи депутатът от ПГ " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов.

" Водихме доста борби. Срещу нас бяха всички и все пак в изискванията на тежка коалиция, на тежки политически условия, ние издържахме и България през днешния ден има най-социалния бюджет в историята на прехода ", напомни Симов. По думите му този бюджет няма в никакъв случай да бъде още един, в случай че левицата не взе участие в ръководството. " Защото Българска социалистическа партия е огромната разлика. Ние променихме България и започнахме да я трансформираме в обществена страна ", акцентира Симов.

" Дянков затягаше коланите, Борисов знаеше единствено да краде, неговите депутати затънаха в схеми. В това ръководство Българска социалистическа партия застана като стена против корупцията и това беше повода всевъзможни политически еднодневки, всевъзможни безличия да се упражняват върху нас и да изкарват Българска социалистическа партия отговорна за всичко. Но това е знакът за качество. Българска социалистическа партия пречи на най-мрачните сили в България, които ни докараха до това състояние ", съобщи Симов. Той е уверен, че на идните избори левицата ще се показа по-добре, тъй като знае какво е направила и хората към този момент усещат по джоба си разликата.

" Българска социалистическа партия има една единствена взаимозависимост - зависимостта от вас, от вашите ползи и стремежи и от това по какъв начин желаеме да променим България. Ние не се провалихме и ще продължим да съумяваме ", заключи Симов.

Подкрепете ни като последвате или харесате вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР