Когато търсим комфорт и елегантност и у дома, особено през

...
Когато търсим комфорт и елегантност и у дома, особено през
Коментари Харесай

Плетените комплекти, с които зимните уикенди ще бъдат още по-уютни

Когато търсим комфорт и грациозност и вкъщи, изключително през зимата, си представяме точно тези плетени комплекти, в които да усетим уюта, от който имаме потребност, даже и освен през уикендите. Ако има нещо, което си запазихме от пандемията, е отношението към домашните облекла и вниманието, с което подхождаме при избора им.

Затова и през днешния ден направихме селекция с модели от настоящите сбирки, включващи панталони, пуловери и жилетки, някои от които включващи в състава си кашмир и вълна. Те са едно положително решение и за идните празнични дни, в случай че избираме фамилния уют, наслаждавайки се на хубави книги, коледни филми и джинджифилови сладки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

Предимството на тези комплекти е, че могат да се носят и на открито – било то, в случай че сме решили да прекараме време в планината, на разходка с кучето или отиваме на среща с приятелки в някое уютно кафене. Достатъчно е да облечем някое меко палто, да обуем грубите си боти или кецове, заменяйки дънките с нещо стилно и толкоз удобно. Освен това виждаме, че тези комплекти нормално са в неутрални тонове като сиво, бежово и екрю, което способства за това чувство за топлота, уют и грациозност. Така че си заслужава да имаме един подобен на разположение.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

 
10 стайлинг хрумвания по какъв начин да носим дънките с пуловер по най-елегантния метод

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР