Когато Тара Джейн Лангстън беше хоспитализирана с коронавирус, тя и

...
Когато Тара Джейн Лангстън беше хоспитализирана с коронавирус, тя и
Коментари Харесай

39-г. грохнала пациентка: Бъзикате се с коронавируса?! Но вижте ме на какво заприличах ВИДЕО

Когато Тара Джейн Лангстън беше приета в болница с ковид, тя и нейното семейство бяха изправени пред извънредно тестване.

А по-късно контузията се ускори от онлайн троловете, които наводниха имейла на фамилията със известия, обвиняващи ги в машинация.

Ричард Лангстън, брачният партньор на Тара Джейн, съобщи, че неоснователни изказвания в интернет дефинират като подправен необятно споделян видеоклип, в който тя разказва опита си с заболяването.

„ Това ме накара да слага под подозрение човечеството “, сподели Лангстън от вкъщи си в Мидълсекс, където се самоизолира с децата си. „ Как хората могат да бъдат толкоз отрицателни? Просто няма смисъл. “

Лангстън споделя, че 39-годишната му жена била здрава и енергична майка на две деца преди да се болести с вируса и да бъде призната в реанимация на локалната болница.

Тя се почувствала зле предишния понеделник и била откарана в болница, откакто се обадила на незабавния телефон. Медицинският личен състав и споделил, че има белодробно инфектиране и й изписали антибиотици, като я изпратили у дома.

Лангстън оприличава положението на брачната половинка си с махало, като тя ту се чувствала по-добре, ту се влошавала.

При следващото утежняване те се обаждат още веднъж на незабавния телефон, а кола за спешна помощ е изпратена едвам, когато положението й е тежко. “Беше ужасяващо преживяване”, споделя той.

След като е диагностицирана с Covid-19, Тара Джейн изпраща видео в Whatsapp група с нейните сътрудници. Сестра й, Никол Попи Кийтли, споделя:

“Един от хората, с които тя работи го показа. Никога не я е питал или споделил, какъв брой известно е станало, до момента в който тя беше в болница.”

Във видеото, което е гледано десетки хиляди пъти Лангстън споделя: “Ако някой мисли да рискува, просто ме погледнете.

Аз съм в интензивното поделение. Не мога да вдишвам без това. Те трябваше да вкарат това в артерията ми. Имам абокат, различен абокат и катетър.

Вече съм 10 пъти по-добре в този момент, в сравнение с бях преди … Ако някой към момента пуши, спрете цигарите, споделям ви, нуждаете се от белите си дробове. И апелирам, не рискувайте, тъй като може в действителност да стане доста неприятно “



Лангстън се радва, че е дал телефона на жена си, когато колата за спешна помощ дойде, с цел да я закара в болница.

„ Тя другояче не би имала никаква връзка с нас. Днес приказвах с нея и тя се оправя доста по-добре “, сподели Лангстън. „ Тя не е имала гости и е направила всичко това сама. “

Той се гордее необикновено със брачната половинка си и има вяра, че доста положително ще се случи от шерването на видеоклипа от нейното прекарване с ковид. „ Много хора се занимават с бизнеса си и не мислят, че има последици, само че по-късно се свързват с нас, като споделят, че видеото е трансформирало решението им. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР