Когато страната е в тежък момент, един от принципите е

...
Когато страната е в тежък момент, един от принципите е
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев: Не е време за разнобой, оздравелите ще стават все повече

Когато страната е в тежък миг, един от правилата е да има единоначалие, да се дават точни и ясни разпоредби и да не хвърляме хората в това кой по-прав и по-крив. Не би трябвало да има разнобой. Това съобщи членът на Националния щаб за битка с ковид и основен държавен контрольор доцент доктор дмн. Ангел Кунчев във връзка другите отзиви в гилдията за и срещу бърз скрининг на популацията за съществуване на ковид.

Част от членовете на Медицинския съвет, образуван от държавно управление, като поддържащ Щаба за ковид, разяснява в интерес на бързите проби. Но от Националния щаб считат, че те не са задоволително достоверни. В предаването „ Плюс – минус “ по Нова ТВ. той разяснява, че експертите, които в този момент вървят по медиите и пазят всеобщия скрининг преди време на среща с доцент Кунчев не са казвали нищо в тази тенденция.

„ Те не обелиха дума, по-късно по студиата изясняват какво би трябвало да се направи. Така или другояче в обстановка като тази на хората би трябвало да се дават ясни инструкции какво би трябвало да се вършат. Трудно ми е да кажа лобиране. Като порови човек или стига до пари, или до жена “, сподели още Ангел Кунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР