Когато стоматологичният кабинет кара Доминик Прайс да си смени сам

...
Когато стоматологичният кабинет кара Доминик Прайс да си смени сам
Коментари Харесай

Карантината принуждава британците да се правят на зъболекари

Когато стоматологичният кабинет кара Доминик Прайс да си смени самичък пломбата, той не може да повярва на ушите си. " Но стигнахме и до такава обстановка ", добавя този британец, заставен като доста други да се прави на стоматолог по време на изолацията, наложена поради ковид.

Това състояние ще завърши на 8 юни, когато стоматологичните кабинети ще отворят порти, нещо, което с неспокойствие чакат доста пациенти. А до тогава някои бяха принудени да вземат незабавни ограничения, написа организация Франс прес в преписка от Обединеното кралство.

" Два дни след изолацията, лапнах един от бонбоните на децата и внезапно почувствах нещо твърдо в устата си. Веднага разбрах защо става дума ", споделя Доминик Прайс. Пломбата му паднала.

" Звъннах на зъболекаря и мислех, че може да има някаква организация за незабавни съвещания, само че съмненията ми се потвърдиха: беше невероятно да се съветвам със стоматолог ", добавя той.

Доминик, който е гражданин на Солсбъри в Южна Англия получил рекомендация от зъболекаря си да " влезе в Google " и да си купи комплект за стоматологични грижи вкъщи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР