Когато сте влюбени едва ли най-важното е коя е зодията

...
Когато сте влюбени едва ли най-важното е коя е зодията
Коментари Харесай

Според вашия знак: С коя зодия не трябва да излизате на среща?

Когато сте влюбени надали най-важното е коя е зодията на индивида до вас. Астролозите обаче настояват, че всеки би трябвало да има едно мислено какъв знак е избраникът, когато го каним на среща. Всяка зодия си има своята специфичност и не всеки е съвършен за връзка. Никой не може да ви съди за аргументите, които ви карат да създадете или поддържате едни такива връзки. Така че, в случай че видите обичания ви човек в този лист, не се отчайвайте. Астрологията е тук, с цел да осведоми за тези взаимоотношения, не да ги диктува.

Овен: Не би трябвало да имаш среща с Лъв
Ще има толкоз доста искри, които летят сред тези два пожара, че ще отнеме секунди срещата да избухне и да се трансформира в сюжет на сапунка. Представители на двете зодии биха създали ужасно динамично дуо, само че би трябвало да се замислят дали да се прибират в обща къща. Защото могат да я изгорят до основи.

Телец: Не би трябвало да имаш среща с Лъв
Телецът приема своите сътрудници като премия. Лъвът обича да бъде скъп, само че сиянието им ще помръкне в случай че имат за сътрудник Телец. Лъвът ще бъде отегчен, само че ще се усеща прекомерно неприятно, с цел да изостави сътрудник, който е толкоз предан. Гордостта му ще го накара да даде всичко за връзката, само че истината е, че ще са по-щастливи в случай че са разграничени.

Близнаци: Не би трябвало да имаш среща със Скорпион
Скорпионът взема всичко драговолно в връзките, в това число и поверителност. Която няма да открият при Близнаците, които обичат да разкриват и най-малките елементи от връзката си пред познати. За да могат Близнаците да задържат един Скорпион би трябвало да бъдат по-малко приказливи, само че единствено това изпитание може да издуха капака на вашите взаимоотношения.

Рак: Не би трябвало да имаш среща с Овен
Комуникацията е това, което разгражда връзката сред тези два знака. Овенът има практиката да споделя истината по един непоносим, ненужен метод, който ще кара нервната система на Рачето да се разпадне изцяло. Овенът пък ще бъде комплициран от прочувствените прояви на Рака и надали ще задържи своята толерантност. Изходът е Ракът да се научи на по-голяма толерантност и дебелокожие в избрани обстановки, само че това е доста мъчно за него в сантименталните връзки.

Лъв: Не би трябвало да имаш среща с Водолей
Лъвът изисква доста в връзките, изключително от този въздушен знак. Те ще търсят непрекъснато Водолея за съвет за всичко. Но защото Лъвът също е горделив, ще отхвърли, че Водолеят има каквото и да било въздействие върху него. Водолеят несъмнено няма да остане удовлетворен и няма да му отнеме доста време да си събере багажа и да остави Лъва да разсъждава къде се е объркало всичко.

Дева: Не би трябвало да имаш среща с Козирог
Тези два земни знака се стремят към деловитост и създаване на мощни основи, само че няма да има толкоз доста полова химия или сантиментална искра сред тях. Истината е, че тези два знака би било по-добре да подхващат бизнес начинание, в сравнение с да се пробват да стартират партньорство.

Везни: Не би трябвало да имаш среща с Рак
Везните постоянно ще желаят възприятията на Рака да бъдат върхови и когато не се получава ще бъдат разочаровани от връзката. Което съгласете се – е невероятно. От своя страна Рака ще се усеща отговорен, че не може да отговори на условията. Тези приливи и отливи в връзките най-вероятно ще провокират Везните да пернат щепсела.

Скорпион: Не би трябвало да имаш среща с Риби
Рибите усещат Скорпиона като див звяр във връзката, а той от своя страна няма доверие, че Рибите не скриват нещо скрито зад тила си. Ако тези два знака не схванат, че имат повече общи неща, в сравнение с разлики, няма да има доверие сред тях.

Стрелец: Не би трябвало да имаш среща с Дева
Тази връзка може да бъде много занимателна, само че нормално тя лишава прекалено много на Стрелеца, с цел да накара колегата да се отпусне. Един Стрелец надали ще издържи непрекъснатата потребност на Девата да прекарва четири часа всяка вечер в рутинна грижа за кожата. В един миг ще заложи на срещи без нея и няма да мине дълго време и двата знака да намерят другари, които са по-подходящи за техния метод на живот.

Козирог: Не би трябвало да имаш среща с Везни
Със сигурност тези два знака биха живели мъчно под един покрив. Козирогът желае да възнамерява бъдещето, до момента в който Везните обичат да си икономисват сложните диалози за по-удобно време. Козирогът ще бъде доста по-щастлив, в случай че открие човек-визионер освен в специалността, само че и в персоналния живот.

Водолей: Не би трябвало да имаш среща с Телец
Водолеят процъфтява, когато може да бъде самостоятелен, само че Телецът третира връзките си като премия, която да им бъде подръка. Водолеят ще се усеща стеснен от връзката с Телец, а колкото повече Водолеят се пробва да резервира личното си пространство, толкоз по-твърдо Телецът ще затегне каишката.

Риби: Не би трябвало да имаш среща с Близнаци
Рибите ценят хармонията, което не може да се каже за Близнаците, които в случай че не повярват в една връзка настава безпорядък. Ако тези два знака в действителност могат да бъдат почтени един с различен, тогава може да проработи едно взаимно общуване. Но ще би трябвало да спрат да влизат задушаващо в пространството на другия. Което е съвсем невероятно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР