Когато сте във връзка, прекарването на време с близките може

...
Когато сте във връзка, прекарването на време с близките може
Коментари Харесай

Как да намериш пътя към сърцето на свекърва си

Когато сте във връзка, прекарването на време с околните може да се усложни - в този момент би трябвало да се преценявате с две фамилии , всяко със своите странности, компликации, обичаи и динамичност. Може би една от най-сложните връзки е тази сред вас и свекърва ви.

Няма „ верен “ метод към взаимоотношения със свекървата. Може да си допаднете през цялото време, а може и да се окаже, че няма по какъв начин да се сприятелите заради една или друга причина. Това е обикновено. Не е належащо да насилвате да си станете най-хубави приятелки, само че постоянно има опция да се сближите със свекърва си и да извършите връзката си по-силна. Добрите взаимоотношения (дори и да не са близки) ще улеснят както вашия живот, по този начин и живота на свекърва ви и на колегата ви (и на всички останали членове на семейството).

Ако се затруднявате да се сближите със свекърва си, ето няколко хрумвания, които да ви оказват помощ да започнете.
 Наръчник: по какъв начин да изградим добра връзка със свекървата  Наръчник: по какъв начин да изградим добра връзка със свекървата  Наръчник: по какъв начин да изградим добра връзка със свекървата  Наръчник: по какъв начин да изградим добра връзка със свекървата
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР