Когато сте на почивка в чужбина, можете ли да познаете

...
Когато сте на почивка в чужбина, можете ли да познаете
Коментари Харесай

15 неща, които веднага издават от коя държава е човекът...

Когато сте на отмора в чужбина, можете ли да познаете хората от сосбствената си страна незабавно? А хората от другите страни? Всъщност в това няма нищо мъчно.

Канадците са извънредно вежливи, германците обичат природата, а най-рисковите туристи нормално са от Австралия.

Bright Side разгласява серия от илюстрации, които демонстрират по какво се познават представителите на другите страни в чужбина. Гарантираме ви, че ще се посмеете.

1. Китайците

„ Винаги ли имате толкоз малко хора по улиците? “

- Къде можете да видите туристи от Китай? На всичките си фотоси от известни туристически атракции.



2. Канадците



„ Този вид ти стъпи на крайници “. „ О, не! Забравих да се извиня “

- Как да познаете туристите от Канада? Те са вежливи във всяка обстановка. Имат изображение на кленов лист по облеклата или чантите си.

3. Шведите



„ Трябва ми покривало. Слънцето тук е прекомерно блестящо “. „ Мисля, че ставам сляп “. „ Те са съвършени хора “

- Как да познаете туристите от Швеция? Те наподобяват като руси богове. Високи са.

4. Австралийците



„ Предложи ли им зимни ботуши? “, „ Да, споделиха, че чехлите са по-удобни “

- Как да познете туристите от Австралия? Непременно ще ги чуете – те обичат да подвигат доста звук. Обичат да плуват във фонтантите. Удивляват се на снега.

5. Японците



„ За това ли спестявахме цяла година? “

- Как да познете туристите от Япония? Те имат „ парижки синдром “ по-често от всички останали. Обожават да вършат знака за мир на фотосите си. Често носят бели ръкавици и маски.

6. Англичаните



„ Има ли „ Карлинг “ в някой бар наоколо? “ „ Господине, едвам 9 ч. сутринта е. Препоръчвам ви чай с мляко “

- Как да познете туристите от Англия? Младите англичани се интересуват от места с британска бира, носят чехли с чорапи и не употребяват слънцезащита. По-възрастните англичани в никакъв случай не пропущат закуска и са вежливи и спокойни.

7. Чилийците



„ Никога не вървим в музей, джинсите ни са скъсани и платихме прекалено много за тази обиколка “. „ На кого му пука? Животът е страховит при всички случаи “

- Как да познете туристите от Чили? Справят се с сложните обстановки с възприятие за комизъм. Връзват си ризите към кръста. Те са усмихнати и занимателни, можете да ги разпознаете по заразителния смях.

8. Французите



„ Мислиш ли, че локалните приказват френски? “, „ Разбира се “

- Как да познете туристите от Франция? Момичетата са слаби и носят дребни чанти, носят червило и оставят косите си леко небрежни. Мъжете са високи и елегантни. Не приказват британски.

9. Руснаците



„ Да завършваме бързо. Още не сме ходили до морето “

- Как да познете туристите от Русия? Често можете да ги видите тук-там, където има табела „ влизането неразрешено “. Те не разрешават на времето да трансформира проектите им. Жените могат да носят високи токчета на всевъзможен терен – пясък, скали, плочки и доста други.

10. Турците



„ Като у дома е “

- Как да познете туристите от Турция? Те обичат Грузия и другите топли страни, тъй като им припомнят за у дома. Правят похвали на всички дами. Обожават да си играят с децата.

11. Евреите



„ Госпожо, този плод дали ще е по-евтин на следващия ден? “

- Как да познете туристите от Израел? Знаят по какъв начин да се пазарят във всяка страна. Никога не заплащат повече за сувенири.

12. Германците



„ Скъпи, не посетихме ли тази планина предходната година? “, „ Не, посетихме тази до нея “

- Как да познете туристите от Германия? Те обичат природата. Мъжете носят сандали с чорапи. Нямат проблем да мъкнат големи раници.

13. Американците



„ Уау, културата ви е невероятна “

- Как да познете туристите от Съединени американски щати? Те носят кецове, чантички към кръста и мобилни устройства на „ Епъл “. Усмихват се доста. Любопитни са и демонстрират откровен интерес към историята на другите страни.

14. Испанците



„ През деня (отгоре)/през нощта (отдолу) “

- Как да познете туристите от Испания? Никога не излизат от стаята преди да стане вечер. През нощта можете да ги видите на шумни празненства тъкмо в центъра на клуба.

15. Румънците

- Как да познете туристите от Румъния? Винаги са облечени доста крещящо.

И въпреки всичко, подсещаме, че илюстрациите са на първо място за развлечение. Не бива да ги вземаме прекомерно насериозно.

Източник: pochivka.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР