Когато става въпрос за връзки, интелигентните жени са изключително придирчиви.

...
Когато става въпрос за връзки, интелигентните жени са изключително придирчиви.
Коментари Харесай

Защо жените, прекарали сами дълго време, са най-щастливите?


Когато става въпрос за връзки, интелигентните дами са извънредно придирчиви. Те по-скоро ще изчакат подобаващия мъж да пристигна, в сравнение с да се втурват в връзки заради обществения напън. Все повече дами избират да останат несемейни и да се радват на лична си компания. Причината е елементарна - те се усещат по-щастливи, написа mila.bg.

В нашето общество да бъдеш самичък, постоянно е синоним на това да си печален и уединен, което въобще не е по този начин. Според извършените в последно време проучвания от психолозите излиза наяве, че дамите, които не са в връзки, са по-щастливи от ангажираните си посестрими.

1. Имат повече време за себе си

Жените във връзките постоянно се оплакват, че нямат време за себе си. Те или се грижат за колегата си, или се тормозят за децата си. Противно на необвързания статус, при който те имат цялото време на света за себе си. Независимо дали приказваме за посещаване при козметик или куфеене от първия ред на концерта на обичания им реализатор.

2. Липсва натиска от това да отговорят на упованията на колегата си от самото начало

Да не забравите рождения ден на половинката си, да му купите нещо за Свети Валентин, да планирате уикенд бягства за двамата, постоянно да сте съвършени от главата до петите и така нататък, и така нататък

Взаимоотношенията са специалност на цялостен работен ден и могат да станат непостижими на моменти. От друга страна, когато сте необвързани, не е нужно да се обличате, с цел да впечатлите отсрещния. Правите и обличате единствено неща, които ви карат да се чувствате удобно в кожата си. Неща, които ви държат надалеч от напрежението.

3. Фокусират се върху кариерата си и откриват какво в действителност желаят от живота

Доста от дамите се отхвърлят от своите очаквания и фантазии, когато влязат в сериозна връзка, и това се случва по голям брой аргументи. Те се пробват да поддържат всички към себе си щастливи, жертвайки личното си благополучие. От друга страна, дамите без сътрудник са по-безгрижни. Те са амбициозни и могат да се съсредоточат по-добре върху постигането на задачите си. Те имат своите цели, заради което необвързаните дами са по-успешни и по-щастливи.

4. Спира да им пука какво приказват хората

Когато дълго време сте самостоятелни, осъзнавате, че единственият човек, който може да ви съди, сте вие. Вярвате в себе си и спирате да се интересувате от това, което споделят другите хора. Вече не търсите валидиране от близките и поради това се чувствате по-щастливи.

5. Те заздравяват другите си връзки

Когато сте във връзка, прекарвате по-голямата част от времето си с колегата си и съвсем никакво с приятелите и фамилията си, което в последна сметка ви отдалечава от тях. Но когато сте необвързани, имате време по-често да поддържате връзка с обичаните си хора и да прекарвате качествено време с тях. Свързвате се по-дълбоко и в последна сметка сте по-щастливи.

Да сте без сътрудник, има своите прерогативи. Помага ви да видите света в друга светлина и да изживеете неща, които в никакъв случай не бихте могли да вършиме, до момента в който сте във връзка. Пътувате повече и отделяте време да проучите нещата към вас. Сблъсквате се с това да бъдете разнообразни и да намерите успокоение и смисъл в личната си компания.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР