Когато става въпрос за търсененалюбовта, на повечето хора може да

...
Когато става въпрос за търсененалюбовта, на повечето хора може да
Коментари Харесай

Веднъж загубили, разведените понасят по-лесно несигурността

Когато става въпрос за търсене на любовта , на множеството хора може да им се коства, че историята на предишните връзки не е от огромно значение за бъдещите.

В реалност една разлъка или бракоразвод дават редица положителни благоприятни условия за ново начало след почерпения опит от предходни неточности, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на интернационалните специалисти.

Започването на нова връзка след бракоразвод на мнозина може да се коства съществено предизвикателство. Хората в сходна обстановка обаче би трябвало да знаят, че не са сами.

Според статистиката във Англия 42 % от браковете приключват с бракоразвод. Това значи, че в близост има много необвързани човеци, които таят вяра да открия любовта още веднъж .

Проучване на Меридж Фаундейшън е открило, че успеваемостта на повторните бракове е доста по-висока - 59 % от хората съумяват да ги запазят, като с напредването на възрастта и с помощта на добития предходен опит способността им да се обвързват се усъвършенства.

Независимо дали още един брак е примамлива вероятност или не, разведените търсачи на обич могат да почерпят редица позитиви от предходния си опит и да гледат оптимистично на евентуалното ново начало. Именно те са хората с задоволително знания за това по какъв начин действа връзката, което би трябвало да ги направи по-уверени.

Обвързването не е плашещо

Разведените и разграничените търсачи на обич имат богат опит в дълготрайните връзки, тъй че когато се срещнат с евентуален нов сътрудник, те към този момент разполагат с нужните кураж и устойчивост " нещата този път да се получат ".

Семейният терапевт от Лос Анджелис Вирджиния Гилбърт изяснява, че един път изгубили, разведените понасят по-лесно несигурността. Те по-бързо разпознават новите си цели и стартират да ги преследват, вместо да губят време в " игра на изчакване ".

По-малко време и повече фокус

Когато човек е на 20 години и занапред му предстоят изяви на любовното занятие, му се коства, че разполага с цялото време на света. Приоритетите на миналите през бракоразвод обаче се трансформират. Те не разполагат с време за губене и по-бързо и ефикасно подхождат към построяването на нова връзка, влагайки добитото умеене за по-резултатно другарство.

Свръхспециални сантиментални вечери

Независимо от възрастта, общественото състояние или опита, първата среща постоянно е съществено предизвикателство. За хората обаче, чиято предходната връзка е завършила поради изчерпани романтика и привличане, новите запознанства могат да бъдат занимателни, вълнуващи и стимулиращи самоувереността. Те влагат повече усърдие в избора на заведение и облекло, и се стараят повече " диалогът да потръгне ".

Нещата, които могат да провалят една връзка, към този момент са известни Разводът дава доста знания за човешката природа. По избрани способи сходно прекарване прави хората по-големи реалисти, по-състрадателни и по-наясно със личните и непознатите дефекти.

След приключването на предходна връзка мнозина " осъмват " с визията, че има избрани характерности и държание, с които не могат да свикнат. Знаейки това, те са в положение да ги изяснят преди началото на нова връзка.

Себепознание

Разводът и раздялата са мъчителни, само че в същото време дават опция на хората да научат повече за самите себе си, както и да осъзнаят какво и кой може да ги направи щастливи.

При срещите с нови хора след бракоразвод, индивидите имат опцията да бъдат достоверни. Те по-рядко се ориентират към несъответствуващи сътрудници и по-често биват привлечени от такива, с които " нещата този път могат да се получат ". 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР