Когато става въпрос за секс, може да се гордеете, че

...
Когато става въпрос за секс, може да се гордеете, че
Коментари Харесай

Какво харесвате в леглото, според Вашия зодиакален знак

Когато става въпрос за секс, може да се гордеете, че знаете тъкмо какво желаете и какво не желаете. Но това не значи, че няма място за разширение на хоризонтите и смяна на нещата, написа beu.bg. Независимо дали избирате секс играчка, тестване на секс поза, или просто гушкане, няма да е неприятно да ги смесват е- и кое би могло да е по-добър източник на ентусиазъм от звездите?

Всеки знак има леко разнообразни желания и това изцяло важи, и за спалнята. От разговорливите Близнаци до великодушните Везни, тези добре познати астрологични идентичности се отразяват и на това по какъв начин се показваме полово. И даже в случай че в никакъв случай не сте се разпознали със знака си, няма причина да мислите, че нещо, което работи за другите, които го споделят, няма да работи и за вас.

Открийте какво споделят звездите за играта ви в спалнята.

Овен

Харесва ви: Същината. Не че не сте сантиментален, Овен, просто желаете да стигнете до главното събитие допустимо най-скоро. Това може да докара до нетърпеливи краткосрочни осъществявания, само че избираме да кажем, че по този начин показвате вашата пристрастеност.

Препоръчваме ви: Да опитате правостоящи пози, когато в действителност, не можете да чакате.



Телец

Харесва ви: Бавно и чувствено. Никога не бързате, Бикът обича да се любува на всяко допиране - и в случай че би трябвало да отделите от времето си, с цел да задоволите всичките си сетива, по този начин да бъде.

Препоръчваме: Добавяне на някои практики тантрически секс към вашия жанр в спалнята. Не единствено, че те ще насочат фокуса към вашите сетива във вашата любовна игра (и главното събитие), те ще ви припомнят, че времето в никакъв случай не би трябвало да бъде проблем.



Близнаци

Харесва ви: Вокално. С информационната планета Меркурий, ръководеща знака ви, нищо не поддържа за вас огъня повече от малко мръсна полемика или буен секстет. И с вашия зодиакален подарък да бърборите, Близнаци, несъмнено, че можете да дадете, както и да получите.

Препоръчваме: Обогатете мръсните диалози с телефонен секс и прибавете малко дейности от тях.

Рак

Харесва ви: Интимно (разбирайте: контакт с очите, държане на ръце, доста пот). Вашият прочувствен знак желае непосредственост във всички взаимоотношения, тъй че за какво да е друго в секса? Когато стигнете до там, желаете да се чувствате като, че вие и вашият ухажор са единствените хора на земята.

Препоръчваме Ви: допустимо най-голяма непосредственост с колегата ви. Включете топлината(ако липсва), пуснете някои секси мелодии и даже запалете няколко свещи за оптимална романтика.



Лъв

Харесва ви: Проучвателно. Разгръщащото слънце, вашият държател, упорства да преследвате удоволствието където и да ви води то. Ако се усеща добре, ще потърсите още - това е методът на Лъва.

Препоръчваме: Взаимна мастурбация. Тази дръзка форма на фамилиарност разгражда оставащите бариери сред вас и колегата, до момента в който изследвате тъкмо по какъв начин се чувствате най-добре.



Зодия Дева

Харесва ви: Земно. (Извинете, само че вашият ръководещ детайл няма по какъв начин да ви води другаде.) Разбира се, ти харесваш твоето пространство, Дева, само че връзките ти с Майката Природа ти дават една забележителна първична страна, което те прави изненадващо игрива в леглото. Ако има нова позиция, която ще сближи вас и колегата ви, вие сте подготвени да опитате.

Препоръчваме: Отворете Kama Sutra за ентусиазъм за пози (ако към момента не сте). Вашият интелектуален знак ще одобри естествено този тип проучване.



Везни

Харесва ви: Балансирано. Всичко, което вашият сътрудник получава, заслужавате и вие също. Този метод може да ви накара да изглеждате взискателни, само че въпреки това, това ви прави необикновено великодушен ухажор.

Препоръчваме ви: Вземете играчка, която подхожда на ежедневния ви нюх към по-фини неща.

Дали това ще провокира трептения на тънък лукс или игра на цялостна скорост, вашият малко гръмък знак харесва умерената показност.



Скорпион

Харесва ви: Страстно. Може да не ви харесва да го признаете, само че вие харесвате потен, киноезичен жанр секс (с други думи порно). Вие се нуждаете от близост, магнетизъм и малко заплаха в колегата си.

Препоръчваме ви: Разгледайте някои по-малко известни порно уеб сайтове - по-късно възстановете обичаните си подиуми.



Стрелец

Харесва ви: Приключенски. Вашият знак постоянно се пробва да тества нещо ново, в и отвън спалнята. Както всеки стрелец знае, разнообразието е като фалшификация за живота.

Препоръчваме: Да намерите способи, която към момента не сте практикували, без значение дали това е външен или замърсен секс.



Козирог

Харесва ви: малко жестоко. Вие прекарвате през целия ден в стола на лидера, тъй че когато пристигна време за затопляне на нещата, вие сте повече от благополучен да съобщи юздите.

Препоръчваме: Добавяне на чифт белезници или бич към вашето чекмедже за секс играчки - само че не и преди да се образовате за въздействието им.



Водолей

Харесва ви: новаторски. Ти си първият в обществения си кръг, който е получил вибратор от приложение на телефона или компютъра и най-вероятно си се е забъркал с виртуален секс. Ако има някой, който може да кара секса, да бъде като напълно ново прекарване, това е изобретателният Водолей.

Препоръчваме: Хакерски секс по демодиран метод и някои препоръки по какъв начин да продължите по-дълго в леглото - не са нужни джаджи.



Риби

Харесва ви: Фантастично, с въображение. Който споделя, че половите мечти нямат място в действителносттта, в никакъв случай не е срещал Риби. Разбира се, не е нужно да премахнете всички задръжки всякога, когато вършиме секс, само че вие се чувствате най-добре, когато можете да придвижите любовника си в напълно нова действителност.

Препоръчваме: Увеличаване на вашите ролеви игри или намирането на по-фин, по-изтънчен метод за правене на секс, оттатък действителността.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР