Когато става въпрос за създаване на тоалети за летните месеци,

...
Когато става въпрос за създаване на тоалети за летните месеци,
Коментари Харесай

Ето защо черното е шик дори и през лятото

Когато става въпрос за основаване на тоалети за летните месеци, доста фешън запалянковци обръщат внимание на ярки и радостни нюанси. И макар че няма нищо неприятно в това, има дами, които обичат да носят черно през цялата година. Цветът е повсеместен и подобаващ за разнообразни мотиви. Независимо дали става въпрос за публично събитие, разходка в града, или вечеря с другари, черното постоянно е верният избор. Този цвят може да се комбинира с разнообразни аксесоари и да бъде приспособен към самостоятелния жанр и желания на всяка жена.

За да се чувствате удобно през лятото, изберете леки и дишащи материи за своите черни тоалети. Памукът и ленът са отличен избор, защото разрешават на кожата да диша и ви оказва помощ да се чувствате свежи през горещите дни. Можете да изберете дълга черна рокля с сантиментално изваяни ръкави и да постигнете визия, която е истинско украшение. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Andrea Šarac (@andreasarac_)

 

Със сигурност няма да сбъркате, в случай че заложите на къса черна рокля с гол тил и буфан ръкави.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Bérénice (@bbcvl)

 

За да добавите някаква текстура и интерес към вашите черни тоалети, можете да ги наслоите с разнообразни облекла и аксесоари. Например - черна рокля с дълъг шал или кимоно в ослепителен цвят, което ще придаде динамичност на визията. Също по този начин можете да изберете чанта или обувки в ослепителен цвят, които ще основат контрастност и ще освежат изгледа на черните облекла.

Аксесоарите са прелестен метод да добавите малко цвят и жанр към вашите черни тоалети. А за какво не да изберете черна рокля на бели точки и настоящата и това лято сламена шапка.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paola Cossentino (@paola_cossentino)

 

С вярното ентусиазъм за облекло и доза креативност можете да вдъхновите напълно черна визия, която е по едно и също време съвременна и подобаваща за летния сезон. Така че, прегърнете силата на черното и създайте собствен личен неповторим летен жанр.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР