Когато става въпрос за създаване на опушен грим за очи,

...
Когато става въпрос за създаване на опушен грим за очи,
Коментари Харесай

Как да направите перфектен опушен грим за очи

Когато става въпрос за основаване на опушен грим за очи, ключът към постигането на съвременен и пресен тип е постоянно е съвършената очна линия. По този метод гарантирате, че фокусът е върху очите, а не върху самия грим. Тази техника притегля повече внимание към очите, създавайки вълнуващ и привлекателен резултат. Независимо дали търсите тънко или трагично опушено око, запазването на най-тъмния колорит на линията на миглите е очната линия е съществена стъпка за реализиране на изчистен и професионален резултат. Hung Vanngo, гримьор, прочут със своя опит в основаването на опушени очи, акцентира значимостта на наслояването, когато става въпрос за реализиране на опушени очи. Според Vanngo, пластовете артикули, употребявани в процеса, основават дълбочина и измерение, което води до замайващ и многоизмерен взор на очите. Първата стъпка в този развой е потреблението на молив за очна линия като основа. Моливът оказва помощ за основаването на дефинирана форма и обезпечава солидна основа за сенките за очи. Започвайки с молив, очите са рамкирани и сенките за очи имат върху какво да се придържат, осигурявайки продължителност и активност през целия ден или нощ. Друга изгода от поставене на очна линия е, че оказва помощ за възстановяване на естествената форма и силует на очите и създавате дълбочина и измерение, което прави очите да наподобяват по-дефинирани и завладяващи. Тази техника може да бъде изключително ефикасна, с цел да направи дребните очи да наподобяват по-големи и по-отворени. Привличайки вниманието към очната линия можете да наблегнете хубостта на очите си и да създадете хипнотизиращ взор.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hung Vanngo (@hungvanngo)

 

За да наблегнете дейно очната линия, е значимо да изберете верните нюанси на сенките за очи. Изберете цветове, които допълват цвета на очите и тена на кожата ви. Например, в случай че имате сини очи, нюансите на кафяво, бронзово и кафяво могат да оказват помощ за възстановяване на цвета и да създадат очите ви изпъкващи. Ако имате зелени очи, нюансите на лилаво или слива могат да основат изумителен контрастност. Експериментирането с разнообразни нюанси и текстури може да ви помогне да намерите съвършената композиция. Не забравяйте, че съвършеният грим е с не повече от три сенки и очна линия е ключът към постигането на грациозен резултат. 

Постигането на безупречно опушено око изисква внимание към детайла и няколко основни техники. Един значим съвет е да смесите сенките безпроблемно за равномерен преход на цветовете. Това оказва помощ да се избегнат всевъзможни внезапни линии и основава по-сплотен и гладък тип. С помощта на четка за разбъркване деликатно смесете нюансите дружно, като се фокусирате върху зоните, където се срещат. Тази техника подсигурява, че цветовете гладко преливат един в различен, създавайки хубав резултат.

Друга значима стъпка в основаването на безупречно опушено око е потреблението на грунд. Нанасянето на грунд върху клепачите ви подсигурява, че те ще устоят по-дълго през целия ден. Грундът също оказва помощ за интензифициране на цветовете и разрешава по-добро разбъркване. Като употребявате малко количество грунд и нежно го потупвате върху клепачите, можете да създадете основа, която ще усъвършенства дълготрайността и жизнеността на вашия опушен взор.

Постепенното увеличение на интензивността на цветовете също е от основно значение за реализиране на стремежи резултат за опушено око. Започнете с по-светли нюанси и последователно прибавете по-тъмни цветове, с цел да създадете дълбочина и размер. Тази техника ви разрешава да имате повече надзор върху интензитета на грима на очите и подсигурява, че няма да прекалите с тъмните нюанси през цялото време. Като наслагвате цветовете и ги смесвате добре, можете да постигнете трагичен опушен взор, който е по едно и също време грациозен и вълнуващ.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР