Когато става въпрос за романтични връзки, всяка от зодиите се

...
Когато става въпрос за романтични връзки, всяка от зодиите се
Коментари Харесай

Жените от тези зодии се задържат най-трудно

Когато става въпрос за сантиментални връзки, всяка от зодиите се отличава с избрани качества. Но дамите от два знака се оказват извънредно претенциозни и сложни за обичане. Част от техните качества в любовта се отнасят и за господата от същия знак. Ето кои са тези зодии.
Овен
 3-те зодии, които могат да провокират празнична драма 3-те зодии, които могат да провокират празнична драма
Във всяко семейство има по един представител, който може да вбеси всички останали. Това най-често се случва по празниците. Коментар не...
Жената Овен постоянно желае нейната дума да е последна. Тя е подготвена на всичко, с цел да се случат нещата по метода, по който желае. Жената от този знак прави и невъзможното да убеди колегата си, че тя е права и всичко би трябвало да се случи по метода, по който тя желае.
Представителките на зодия Овен нормално бързо влизат в любовни връзки. Но за колегата им се оказва извънредно мъчно да ги задържи.

Овните ценят независимостта доста повече от любовта и привързаността. Те постоянно слагат себе си преди всичко. Затова не накърнявайте тяхната независимост и не се опитвайте да станете част от „ техния свят “ непременно, в случай че желаете да останат задълго в живота ви.
 КЪСМЕТЧЕ за 2 декември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 2 декември съгласно зодията
Овен Не поглеждайте обратно и вървете единствено напред. Чака ви ярко бъдеще! Телец Таен почитател, който от дълго време има усеща към вас, ще в...
Дева
Жената Дева е перфекционист и ще забележи във вас всеки подробност, както добър, по този начин и неприятен. Тя не се влюбва в дарове, огромни жестове и красиви думи. За нея е значимо какво вършиме и въз основа на това тя взема решение дали сте почтени за нейното внимание или не. Девите не могат да понасят лъжци и неуравновесени хора.
Ако желаете да задържите Девата в живота си, належащо е да покажете, че вие сте индивидът, който може да направи освен деня, само че и живота ѝ по-добър.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР