Когато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го

...
Когато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го
Коментари Харесай

Храни за влюбени


Когато става въпрос за празник като Свети Валентин, ние го свързваме с романтика, вкусна храна и хубаво вино. На този ден, на респект е аленото вино, поднесено с красиви ястия. Влюбените хора, нормално са доста изобретателни, в това по какъв начин да изненадат своята половинки и по какъв начин да създадат деня, паметен. foodpanda, подбра подобаващите храни за 14-ти февруари.

Шоколад - шоколадът се смята за най-романтичния десерт. На този ден, всяка трета двойка си подарява шоколад под формата на сърце, букет с шоколадови бонбони или първокласна бонбониера.

Плодове - плодовете са натурален афродизиак и са желани на този празник. Може да поднесете плато с защити плодове или да извършите нещо по-креативно като забучен с разнообразни плодове ананас.

Брускети със сьомга - брускетите могат да бъдат поднесени както като предястие, по този начин и като главно. Изрежете ги под формата на сърце, намажете ги с крема сирене, поставете сьомга и поднесете.

Черен хайвер - за ценителите на по-изисканите изненади е уместно хубаво шампанско с черен хайвер.

Ягоди със сметана - в случай че сте от традиционалистите, заложете на типичен сантиментален десерт, а точно ягоди със сметана. Така в никакъв случай няма да сбъркате с избора си.

Фондю със сирена - в този, може да си позволите и по-нетипични за всекидневието ви неща, да вземем за пример класическото за швейцария фондю. Направете го с добре подбрани и вкусни сирена.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР