Когато става въпрос за мъжки бижута, има разнообразие от материали,

...
Когато става въпрос за мъжки бижута, има разнообразие от материали,
Коментари Харесай

Най-добрите материали за мъжки бижута: изчерпателно ръководство

Когато става въпрос за мъжки бижута, има многообразие от материали, от които да избирате. Някои материали са по-издръжливи, до момента в който други са по-достъпни. Някои са типичен и безконечни, до момента в който други са съвременни и забавни. В това управление ще разгледаме някои от най-хубавите материали за мъжки бижута.

1. Неръждаема стомана

Неръждаемата стомана е устойчив и наличен материал за мъжки бижута. Според нашите другари от, бижутата от неръждаема стомана са устойчиви на потъмняване, разяждане и наслойка, което ги прави превъзходен избор за всекидневно носене. Неръждаемата стомана е хипоалергенна и се предлага в разнообразни покрития, в това число полирана и матирана.

2. Злато

Златото е типичен и безконечен материал, употребен за мъжки бижута. Той е устойчив, скъп и се предлага в разнообразни цветове, в това число жълто, бяло и розово злато. Златото също е хипоалергенно, което го прави превъзходен избор за хора с сензитивна кожа. Златото обаче може да бъде скъпо, изключително в случай че е 14k или по-високо.

3. Сребро

Среброто е различен типичен материал за мъжки бижута. Той е устойчив, наличен и има блестящо, ослепително покритие. Стерлинговото сребро е най-разпространеният тип сребро, употребявано в бижутата и постоянно е подпечатано със знак " 925 ", с цел да покаже неговата непорочност. Среброто обаче може да потъмнее с времето и изисква постоянно разчистване, с цел да резервира блясъка си.

4. Титан

Мъжките бижута от исполин са леки и издръжливи. Освен това те също са хипоалергични и устойчиви на потъмняване и разяждане. Титанът постоянно се употребява в мъжките сватбени халки заради своята издръжливост и устойчивост. Въпреки това, титанът може да бъде сложен за работа и не може да бъде преоразмерен, тъй че е значимо да вземете верния размер, когато купувате.

5. Кожа

Кожата е повсеместен материал за мъжки бижута. Често се употребява в направата на гривни и колиета и се предлага в разнообразни цветове и текстури. Кожата е издръжлива и може да бъде комфортна за носене, само че също изисква постоянно разчистване и кондициониране, с цел да поддържа своята мекост и еластичност.

6. Мъниста

Мънистата са известен материал за мъжки гривни и огърлици. Може да намерите бижута от мъниста, направени от разнообразни материали, в това число дърво, камък и стъкло. Бижутата с мъниста могат да бъдат ежедневни или стилни, според от употребяваните материали. Мънистата могат да се употребяват и за прибавяне на цвят и текстура към други типове мъжки бижутСа.

В умозаключение, има многообразие от материали, от които да избирате, когато става дума за мъжки бижута. Най-добрият материал за вас ще зависи от вашия персонален жанр, бюджет и метода, по който планирате да носите бижуто. Като вземете поради издръжливостта, достъпността и хипоалергенните свойства на другите материали, можете да намерите идеалния материал за вашите мъжки бижута.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР