Когато става въпрос за летни аксесоари, едва ли може да

...
Когато става въпрос за летни аксесоари, едва ли може да
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи как да носим сламената кошница в града

Когато става въпрос за летни аксесоари, надали може да си представим топлите месеци без сламената кошница, която се трансформира в безспорната и толкоз обичана класика. Тя от дълго време е доста повече от тренд и доказателство за това са вариациите, които още веднъж виждаме в настоящите колекции на стилните марки (и дизайнерските, и по-масовите). Фешънистите също не стопират да я носят, а неотдавна из улиците на Париж се открои моделът на Patou, който с изключение на в обичайния си цвят, се предлага и в свежите нюанси на жълто, розово и синьо. Разбира се, разпознаваемата кошница на Loewe също се откроява измежду street style тоалетите, които ни въодушевяват да не се разделяме с нея даже и в града.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

Защото в случай че преди носехме сламените кошници единствено на плажа или по време на почивка, то последните няколко лета тя откри непокътнато място в градския ни стайлинг. Обикновено тя добавя ужасно ефирните летни рокли, без значение дали са в някакъв пъстър принт, или са неутрални и едноцветни. Във втория вид чантата се откроява още по-добре, изключително в случай че има някакъв ослепителен цвят по нея. В същото време може да я носим с панталон, топ и блейзър, както и с дънки и блуза на райе, както биха го създали французойките. Т.е. не си слагаме никакви ограничавания, а инфлуенсърът Линда Тол ни демонстрира, че кошницата подхожда даже и на най-елегантния стайлинг.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Linda Tol (@lindatol_)

Колкото до размера, тук също няма значение дали избираме по-голям размер, изключително в случай че би трябвало да напазаруваме нещо небрежно, или пък по-малък, който пък би стоял извънредно стилно. Виждаме и разнообразни форми, като кръглите модели припомнят навръх сламената кошница, която преди десетилетия носи именитата Джейн Бъркин. И в случай че си търсите нещо сходно, в галерията ни сме ви подготвили и няколко шопинг находки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 
По-стилни и елегантни, даже и в най-горещите дни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР