Когато става въпрос за криминални сюжети, Робърт де Ниро е

...
Когато става въпрос за криминални сюжети, Робърт де Ниро е
Коментари Харесай

Робърт де Ниро се завръща в телевизията с нов криминален сериал

Когато става въпрос за престъпни сюжети, Робърт де Ниро е един от най-търсените артисти в сектора. От конкурент на Ал Пачино и Джо Пеши в грандиозния гангстерски филм на Мартин Скорсезе „ Ирландецът “ до смешните обстановки с Били Кристъл в „ Анализирай това “, без да загатваме фамозната му роля в „ Жега “, Де Ниро е отличник в жанра. Според „ The Hollywood Reporter “ за повторно в кариерата си Де Ниро ще премине от огромния екран на дребния, защото е притеглен от Paramount+ за изпълнителен продуцент и основна роля в престъпна драма, озаглавена „ Bobby Meritorious “.

Сериалът ще се концентрира към Ейвъри „ Мъдрецът “ Акомандо на Робърт де Ниро, осведомител на прокуратурата в Южния окръг на Ню Йорк. С цена за главата му, Акомандо заплашва да взриви покрива на институцията, като единствено един човек стои на пътя му – някогашният служител на реда, трансформирал се в прокурор, на име Боби Мериториъс.

Това ще бъде вторият взлом на Робърт де Ниро в света на сериалите. Преди няколко месеца Netflix оповестиха, че са привлекли носителя на „ Оскар “ за основната роля в мини сериал, озаглавен „ Zero Day “. Ерик Нюман е основател на плана, в който Де Ниро ще се превъплъти в облика на някогашен президент на Съединените щати в политически трилър, който ще се трансформира в тестване.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР