Когато става въпрос за изневяра, по-голямата част от хората не

...
Когато става въпрос за изневяра, по-голямата част от хората не
Коментари Харесай

Разбра се защо изневеряват различните зодии

Когато става въпрос за невярност, по-голямата част от хората не я оправдават. Има случаи, в които даже не разбираме, че той е кръшнал, в други вземаме крайни ограничения за разлъка. И астролозите имат пояснение по тематиката и са забелязали някои трендове в държанието на разнообразни знаци на зодиака. Всеки може самичък да реши дали те дават отговор и на вашата истина.

Овен
Овните не обичат изневерите и изобщо маменето на колегата рядко стои на дневен ред. Те са цялостни с сила и търсят половинка, която дава отговор на техния характер и с която да се движат с идентична скорост в живота. Ако обаче условията им не бъдат задоволени – стартират да се оглеждат. И в случай че срещнат подобаващ сътрудник, даже да са във връзка – няма да изтърван опцията.

Телец
Представителите на зодия Телец се характеризират с преданост. За тях изневярата е прекомерно сложна и при всички положения премислена стъпка. Още по-трудно Телците подхващат тази стъпка, когато са обвързани. Но това е колорит. Ако настъпи смяна, това значи, че не считат връзката за дълбока. Телците са склонни да кръшнат, когато връзките с колегата охладнеят за дълго време или връзката им е от разстояние.

Близнаци
Те се славят с двоякост, само че това не значи, че те са вродени предатели. Близнаците обичат разнообразието и интелектуалните игри. Но в случай че нещо в тях се промени, това не е безгрижно решение, би трябвало да има по-дълбока причина. Например, мощна засегнатост. Ако бъдат засегнати по някакъв метод, те са подготвени да си го върнат отвън дома. И рядко са подготвени да разкрият същинската причина за изневярата на колегата, тъй като не обичат да беседват за болката и обидата, която те са понесли.

Рак
Раците обръщат доста внимание и поставят грижи да бъде връзката им съвършена. И чакат същото от своята половинка. Действията и жестовете на представителите на тази зодия приказват повече от всевъзможни думи. Изневярата не е в естеството на тази вярна зодия. Но в случай че в даден миг се усещат изоставени или забравени, те могат да попаднат в клопката, в случай че против тях седи рационален, гальовен, деликатен и съчувствен слушател. Техните афери са по-скоро случайност и са свързани най-често с прочувственото им положение.

Лъв
За Лъва лоялността и обичта са преди всичко, при тях сексът в никакъв случай не е бил преди тези две качества. Въпреки дейния обществен живот и желанието им да се усещат герои в очите на другите. Един Лъв няма да съобщи колегата си, тъй като е намерил по-добър човек. Все отново имайте едно мислено, тъй като никой не е застрахован да разбере, че му изневеряват. Представителите на тези зодии се нуждаят от внимание от страна на своята половинка. Това го кара да бъде благополучен и да не мисли за непознато.<

Дева
Ако във връзката в с Дева липсва поредност и ред, тя е обречена. Те не са склонни към невярност, само че в случай че намерят разтуха при различен човек, можете да бъдете сигурни в едно – изборът не е инцидентен и този човек има спретнат живот и проекти най-малко за няколко месеца напред. Както всички други земни знаци, Девата прави оценка стабилността. Те по природа са тревожни и когато видят здравите основи при различен човек, виждат избавление.

Везни
Везните са сантиментални сътрудници, които обичат хармонията в една връзка. Но също по този начин желаят да ръководят личния си живот. Това може да наподобява необичайно, тъй като измежду близките основават усещане за хора, които са нерешителни и желаят да угодят на другите. Всъщност те вземат решения за дълго време, тъй като претеглят плюсовете и минусите няколко пъти. Но в случай че открият, че сте почнали да вземате решения за тях, може да ги накарате да се трансформират. Везните са непостоянни, могат бързо да се влюбят във вас, само че и също толкоз бързо да си тръгнат.

Скорпион
Скорпионите избират да имат единствено един сътрудник. Между другото, това е зодията, която се слави, че може да издържи на най-горещите изкушения. Скорпионите се нуждаят от време, с цел да се доверят и разкрият пред половинката си. Но когато това се случи, влюбеният Скорпион показва цялата си пристрастеност. Ако в някакъв миг му се стори, че сътрудникът му се отдалечава – той е подготвен за възмездие. Включително и да кръшка.

Стрелец
Стрелецът обича приключенията, а за най-голяма полезност счита свободата. Партньорът, който бързо се привързва към Стрелец, става предсказуем и отегчителен за него. Представителите на тази зодия не обичат праволинейността и етикетите. И в личните си очи в никакъв случай не наподобяват като неверници. От негова позиция връзките сред вас към този момент са изчерпани сега, когато сте дали намек за взаимни проекти за бъдещето. Това не значи, че Стрелецът в никакъв случай няма да сътвори семейство. Просто би трябвало да откри подобен сателит, с който ползата не се охлажда и усетът на свободата се усеща.

Козирог
Козирозите са практични, работят дълго и настойчиво и обичат да пестят пари за бъдещето. Ако сътрудникът не поставя задоволително старания, с цел да реализира задачите или харчи пари наляво и надясно, те ще се оттеглен прочувствено и физически, написа bulnews.bg. Като цяло минава много време преди един Козирог да кръшне. Но в това време и неговият сътрудник може да усети, че той е привързан с неговата работа.

Водолей
Водолеят има двоен стандарт за живота си. От една страна, те харесват възприятието за непоклатимост по отношение на един сътрудник. От друга страна, в тях се пробужда желанието за нови страсти и усещания, което може да докара до измяна. Водолеят може да бъде изненадващо необмислен, когато става въпрос за невярност. Те са известни със своите ексцентрични възгледи за живота, тъй че самата идея за невярност при Водолей и представител на друга зодия може да се разграничава. Ако бъдат хванати в крачка, Водолеите незабавно ще я пресечен. Но в случай че в тяхната връзка няма страст, те отново ще търсят щастието отвън дома.

Риби
Рибите са склонни да се трансформират не толкоз физически, колкото прочувствено и платонично. Те заобикалят от проблемите в връзките с връзки на открито и търсят разтуха на непознато рамо. Чисто физическата невярност обаче при тях е необичайност. Но дали това не е по-малкият проблем?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР