Когато става въпрос за избори, власт и интереси ВМРО не

...
Когато става въпрос за избори, власт и интереси ВМРО не
Коментари Харесай

Не се чудете защо циганите гласуват за ВМРО и агент Иван!

Когато става въпрос за избори, власт и ползи Вътрешна македонска революционна организация не сортират средства за реализиране на задачите си. Мнозина се чудят, по какъв начин по този начин ромите от село Галиче станаха патриоти и гласоподаваха за Вътрешна македонска революционна организация?

Отговор на този въпрос дават жители от Казанлък.

Хората изпратиха фотоси на един от емблематичните цигански блокове и самата циганска махала на градът на розите. Според хората от Вътрешна македонска революционна организация от в този момент били поели задължения да уредят с държавни пари санирането на този блок, както и облагородяването на региона в циганската махала.

Хората на сътрудник Иван дали обещание на циганските барони, че няма да бъде съборена нито една противозаконна къща на роми, само че за задачата циганските гласове на идните евро избори трябвало да отидат за Вътрешна македонска революционна организация.

За да се подсигурява обещанието на Вътрешна македонска революционна организация и държавните пари да отидат където е дадено от Вътрешна македонска революционна организация са упорствали да бъде назначен техен човек за зам.областен шеф на Стара Загора. Проверка сподели, че на 23.05.2018 година за подобен е назначен оперния артист Червилов, който е и общински ръководител на Вътрешна македонска революционна организация. Така че не се чудете за какво ромите гласоподават за Вътрешна македонска революционна организация значимото е, че ние балъците плащаме сметката?!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР