Когато става въпрос за домакинската работа, можем напълно спокойно да

...
Когато става въпрос за домакинската работа, можем напълно спокойно да
Коментари Харесай

4-те зодии, които са най-лошите домакини

Когато става въпрос за домакинската работа, можем изцяло умерено да определим два вида дами. При първите всичко постоянно е под конец. Ястията им наподобяват божествено и постоянно са извънредно вкусни. Те обичат да готвят и за тях чистенето не е изтезание, даже в противен случай. Обичат да се грижат за дома и фамилията си.
Те са същински фурии в кухнята, а с две думи можем да ги назовем положителни домакини. Вторите въобще не се интересуват от домакинската работа, за тях има доста по-важни неща. За тях чистенето и готвенето са досадни отговорности, които единствено им губят времето. Обикновено готвенето не им се отдава и залагат на заведения за хранене и поръчки на храна за у дома.

Скорпион
На тях просто не им се отдава да готвят, даже въобще. Повечето представители на този зодиакален знак ненавиждат да чистят. За тях това е губене на скъпото им време, което другояче могат да прекарат пълноценно с приятелки или на шопинг. Скорпионите харесват изисканите заведения за хранене и нормално избират да вечерят там, а не в домовете си. Ако инцидентно се наложи да си останат у дома, то несъмнено ще си поръчат храна, а няма да си сготвят. Жените Скорпион са доста суетни и избират да отделят време за себе си и за външният си тип, вместо през целия ден да готвят нещо, което най-после няма никакъв усет.
3-те зодии, които не могат да имат сериозна връзка
Лъв
Те също са доста суетни. Когато става въпрос за външният им тип, би трябвало всичко да е съвършено. Няма значение, че в дома им е разбъркано и няма нищо за ястие, за тях е най-важно да наподобяват добре. Те също отделят доста време за външния си тип и избират да стоят пред огледалото, вместо да се занимават с готвене и почистване. Все отново понякога отделят по някой час, с цел да почистят дома си и да сготвят нещо. Представителите на този зодиакален знак могат да готвят, просто след толкоз доста часове прекарани пред огледалото, не постоянно имат задоволително време. Жената Лъв може да бъде стопанка, стига да има предпочитание и време. Ако има предпочитание, би се постарала.
ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР