Когато става дума за взаимоотношения, малко различие и разстояние е

...
Когато става дума за взаимоотношения, малко различие и разстояние е
Коментари Харесай

5 неща, които ще направят връзката ви по-здрава

Когато става дума за взаимоотношения, малко разграничение и разстояние е доста значимо, защото разрешава на всеки субект да има възприятие за самостоятелност, само че в случай че сте прекомерно отдалечени, когато става дума за съществени полезности и цели, връзката ви може да се окаже комплицирана. Малките неща нямат значение, несъмнено. Ако вашият сътрудник не обича да чете, или избира пържола за вечеря, вместо нещо по-здравословно, няма проблем. Ако има разлика в мнението ви за това по какъв начин да образовате децата си или къде да живеете, то несъмнено може да сътвори напрежение.

 

Ето няколко неща, които вие и вашият сътрудник би трябвало да извършите, с цел да се споразумеете (или най-малко да постигнете компромис), тъй че вашето партньорство да остане безпрепятствено, реалистично сполучливо и в действителност прелестно.

 

Визия за бъдещето

 

От жизненоважно значение е двойката да има обща визия за метода, по който биха желали животът им да се разпростира финансово, духовно и във връзка с децата. Когато разполагате с проект, той служи като незаместим компас и оказва помощ да се обясни какво би трябвало да вършиме всеки ден, с цел да постигнете задачата си, както и по какъв начин да процедирате, когато би трябвало да вземете решение за по-важни въпроси.

 

Способността постоянно да бъдете себе си

Би трябвало да бъдете естествени, да сте себе си към брачна половинка си, с всичките си положителни и неприятни качества. Докато доста хора претърпяват живота си, задържайки огромни части от себе си надалеч от всички останали, и споделяйки единствено това, което желаят другите да видят - когато намерите подобаващия си сътрудник, той в действителност може да ви види за това, което сте. Този декор основава скъпа опция за същинска връзка и шерване на обич, страхове и очаквания без наказание.

 Способността да си признаете, когато сте сбъркали

Вашите взаимоотношения би трябвало да бъдат безвредно място, където вие и вашият сътрудник можете да признаете, когато грешите и да потърсите помилван без осъждение. Най-успешните, динамични двойки нямат компликации да се одобряват, когато са сбъркали и не са съумели да се оправят.

Усещане за морал

Моралът и споделената нравственос са голяма част от ангажираността, тъй като без нея вашето удивление и респект, в която държите колегата си, ще бъдат понижени. Говоренето за морал и нравственос може да бъде мъчно, само че би трябвало да се направи рано. Ако откриете, че вашият морал не е в благозвучие с този на колегата ви и това е нещо, което смятате за " огромно ", тогава може би е целесъобразно да преосмислите връзките си.

Емоционална връзка

Физическото привличане е супер значимо, само че вие и вашият обичан би трябвало да се съгласите, че сред вас има и прочувствена връзка, с цел да може връзката да се насочи и да премине на идващото равнище. Ако индивидът, с който имате връзка, се интересува единствено от физическо свързване с вас или това е единствената сфера, която ви се коства, че двамата в действителност се свързвате, това не вещае положително бъдеще в дълготраен проект

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР