Когато става дума за успех в британския триатлон, няма град,

...
Когато става дума за успех в британския триатлон, няма град,
Коментари Харесай

Състезателката по триатлон на отбора на Великобритания се надява, че хазартът с бърза игра ще се отплати, докато се бори за място на Олимпиадата в Париж

Когато става дума за триумф в английския триатлон, няма град, който да е по-синоним на олимпийска популярност от Лийдс.

Между братята Браунли и по-скоро Джорджия Тейлър-Браун и Алекс Ий, това беше мястото за тези, които преуспяват в спорта.

Кейт Уо обаче възприе друг метод. Спортистката от Гейтсхед прекара половин десетилетие в Лийдс, само че през 2023 година реши, че моментът е подобаващ да опъне крилата си, премествайки се в Португалия с приятеля си Макс Стейпли. Това беше самоуверено решение, само че след сезон, в който тя приключи на шесто място в международната класация, до момента в който завоюва сребро на Големия край на Световното състезание по триатлон, то наподобява е вярното.

Това не е безусловно наподобява по този начин ще бъде след първото й съревнование след преместването – в Абу Даби преди година, където тя приключи на 32-ро място.

Уо си спомня: „ Бях супер нервозен, когато влизах в Абу Даби предходната година, тъй като това беше първото ми съревнование след преместването.

„ Не знам дали става...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР