Когато става дума за талисманите на зодиака, всеки се сеща

...
Когато става дума за талисманите на зодиака, всеки се сеща
Коментари Харесай

Хороскоп от щастливите растения на зодиакалния знак. Те ще ви донесат късмет!

Когато става дума за талисманите на зодиака, всеки се сеща незабавно за камъните. Въпреки това, даже растенията могат да служат като амулети.
Някои покрай индивида цъфтят и миришат, като му дават позитивна сила, други изсъхват. Ще ви покажем кое растение е вашият страж. 1. Овен
Овенът има шанс, защото няма един, а два живи талисмана. Първият е женшен. Това растение има мистериозни свойства: изцелява от заболявания, връща младостта и жизнеността. То оказва помощ да се овладее пламъка на динамичния Овен, дава им мъдрост и мир. Подобни дейности върху този знак на зодиака също има и цветето божур.
2. Телец
Телецът прави оценка хубостта и естетиката във всичко и доста от тях са обединени от заниманието: грижа за цветята. В къщата си те постоянно имат ярки цъфтящи растения. Колкото повече растения в къщата, толкоз по-проспериращ е Телецът.

Растителният амулет за Телец е Гайтаника. Вярва се че лишава злия дух и пази фамилните връзки.
3. Близнаци
Игликата има освен ярки цветове, само че и редица вълшебен свойства. Като амулет на " Близнаците ", това растение дава на притежателя си креативно ентусиазъм и амбициозност. Тези, които имат това растение ще ускорят кариерното развиване и фамилните връзки ще се подобрят.
4. Рак
Ракът и без талисмани са добре. Но, с цел да укрепят благосъстоянието и да защитят здравето, астролозите предлагат потреблението на култивиран чай: да се пие чай и да се добави към ястия. Само всичко с сдържаност, с цел да не се навреди.
5. Лъв
Лъвовете постоянно са на крачка от триумфа. Лайката им оказва помощ да реализират желанията си. Това цвете оказва помощ да се вземат верните решения. Препоръчително е да го поставите във вашия офис.
6. Дева
Жълтият кантарион всмуква негативната сила на Дева - всички страхове, неустановеност, горест. От домашните растения за тях е Драцена. Тя ще отстрани манията на неуспехите, ще даде наслада и предпочитание за нови достижения.
7. Везни
Везните не са безразлични към всичко красиво. Те са подобаващи за редки и изискани растения, които постоянно цъфтят. Дайте на Везните хибискус - лекарствено растение, което носи естетика в къщата. Важно е единствено да се съхранява в коридора.
8. Скорпион
Астролозите предлагат на скорпионите да имат липа. Тя отстранява ненужната негативност и оказва помощ да се открият фамилни връзки. Ако желаете да подаритебукет на Скорпион, дано се състои от алстромерия.
9. Стрелец
За родените под този знак най-подходящи растения: фикус, азалия. Но в случай че не ги харесат в дома си, той неотложно ще се отърве от тях.
10. Козирог
Козирозите не обичат доста да се грижат за растенията, тъй че те избират елементарни за развъждане. Но звездите предлагат да имат растения покрай тях - сансевиерата е подобаваща. Те ще основат мощно енергийно поле към домакина. Също по този начин оказват помощ да се резервира силата на мозъка в сложни обстановки.
11. Водолей
За да донесе непоклатимост на къщата на Водолея, той би трябвало да има репей. Ще помогне да притегли щастлива обич.
12. Риби
Като предписание, Рибите са мечтатели с прелестен усет. Смята се, че орхидеята е идеална за този знак. Укрепва фамилните връзки, оказва помощ да повярвате в личните си сили и облекчава хаоса на живота. Само в мир Рибите могат да основават красиви неща!
След като се съберете с вашето растение-талисман, нещата незабавно ще се подобрят. Основното нещо е да го приемем съществено. В края на краищата, позитивното отношение също играе значима роля!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР