Когато става дума за Скорпиона, вие или го обичате, или

...
Когато става дума за Скорпиона, вие или го обичате, или
Коментари Харесай

Внимавайте да не се влюбите до уши в Скорпиона – фаталният знак на зодиака

 Внимавайте-да-не-се-влюбите-до-уши-в-Скорпиона---фаталният-знак-на-зодиака

Когато става дума за Скорпиона, вие или го обичате, или го ненавиждате – приблизително състояние няма. Скорпионът е най-интензивната, комплицирана и прочувствена зодия. И в случай че сте се влюбили в Скорпион, сте обречени. Защото този знак се разграничава от всеки, който сте срещали. Той ще отнесе със себе си парченце от вас, когато се разделите.

Способността му да бъде двама разнообразни души е увлекателна и ужасяваща по едно и също време. Скорпионът може да бъде душата на компанията, само че незабавно щом всички се разотидат, той прелестно си прекарва времето самичък със себе си.

Той е обезсърчителен романтик и обезверен реалист. Скорпионът вижда същинската същина на хората и може да ви каже суровата истина за вас. Също по този начин с лекост дефинира лъжата.

Скорпионът поставя доста старания и време за безценен за него човек, само че може и да не си разреши да обича някого с цялото си сърце.

Той може да бъде както буен и горящ, по този начин и леден и нечовечен. Тази зодия построява високи стени към себе си, с цел да се защищити от болежка и разочарования, по тази причина, в случай че съумеете да се сближите със Скорпион, смятайте, че доста ви е провървяло.

За него предаността е всичко. Той няма да ви измами или излъже, предпочитайки да изрече истината в лицето.

Някои считат Скорпиона за леден и безмилостен, само че всеки, който е изпитвал неговата обич, знае, че сърцето му е надълбоко и цялостно с обич.

Те приказват единствено тогава, когато това има значение, и слуша повече, в сравнение с приказва.

Той е дебелокож и подигравателен, само че единствено на пръв взор, с цел да видите положителното в Скорпиона се изисква самообладание.

Внимавайте с влюбването в Скорпиона, тъй като щом го извършите, той ще промени упованията ви от любовта и връзките. Той ще стане за вас стандарт, с който ще сравнявате всички.

Внимавайте, когато желаете да бъдете негов другар.

Той е лоялен, ще се бори за вас и ще ви подложи могъщо рамо, в случай че имате потребност от него.

Той ще ви даде най-хубавия съвет и ще ви поддържа, когато останалите са ви изоставили. Той ще вдигне телефона в колкото и часа да сте позвънили. Той ще постави всички вероятни и невъзожни старания за хората, които го заслужават.

Внимавайте в другарството със Скорпиона, тъй като това другарство трае цялостен живот, в случай че заслужите доверието му.

Но в случай че ви хване в неистина или невярност, в случай че разбере че не сте задоволително положителни за него, той ще ви изхвърли от живота си, без нищо да изяснява. Просто ще изчезне.

Скорпионът няма да ви даде втори късмет, тъй като има вяра, че хората един път демонстрират същинския си тип. Той няма да елементарни, тъй като, щом сте го измамили, в никакъв случай няма да ви повярва още веднъж.

Най-страшното в Скорпиона е методът по който той управлява своите страсти, даже и неприятните. 

Затова внимавайте, когато станете зложелател на Скорпиона, той може да не каже нито дума, само че ще бъдете в листата с хора, на които или ще отмъсти самичък, или ще ви остави на волята на кармата. А единственото по-страшно от кармата е разяреният Скорпион.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР