Когато става дума за секс и любов, то дори храната

...
Когато става дума за секс и любов, то дори храната
Коментари Харесай

Как да си направим сексуално кафе

Когато става дума за секс и обич, то даже храната и напитките имат значение. Те покачват либидото на мъжете и дамите, което не е загадка. В идващите редове ще споделим вас с няколко хрумвания за полова напитка. Тя може да включва кафе, в случай че ще я поднесете заран, само че в случай че ще я поднасяте вечер – изключете го. Ето ги и съставките:

Мака на прахуляк

Извлича се от корените на самото растение. Присъства мощно в културата на ацтеките. Растението синтезира ензими в тялото, които подтикват либидото и плодовитостта. Днес то се употребява като добавка към разнообразни питиета.

Освен, че ускори желанието за секс, напитката с мака ще ви даде сила за деня.

Канела

Това е ароматна фалшификация. Можете да я сложите в чашата с греяно вино и да зарадвате обичания човек. Канелата ще  увеличи настроението, ще ви отпусне и ще ускори желанието ви за секс.

Сурово какао на прахуляк

То се счита за мощен антиоксидант. Участва в производството на серотонин, който пък взе участие за повишението на настроението. Според изследване, оповестено в списание The Journal of Sexual Medicine, дамите, които хапват шоколад, богат на како, имат по-добра полова функционалност. Какаото е потребно и за кръвоносните съдове, както и за поддържането на повсеместен тонус.

Мед

Някои обичат кафето да бъде подсладено. Медът е отлично средство за това и не е толкоз нездравословен, колкото бялата захар. Подходящ е за всички хора, даже да имат болести от метаболитен темперамент. В дребни количества не вреди на организма. Освен това, при мъжете той има функционалността на мощен стимулант.
Колкото по-често се прави секс, толкоз по-плътна е съответната зона в мозъка
Област в мозъка, обвързвана с гениталиите при дамите и реагираща на докосването им, е открита от немски учени. Установено е, че тази обла...
Прочети повече
Кокосово мляко

Днес можете да си купите от всеки един хранителен магазин или био подобен. Също по този начин, кокосовото мляко се употребява от епохи за хормонален баланс при дамите. Съдържа потребни мазнини, които ще ви дадат сила за плевел и дълъг секс.

След като съберете всички съставки, то вземете блендер и ги смесете:

•         100-150 мл прясно сварено кафе

•         1 лъжица сурово какао
Къде се намира центърът на оргазма
Центърът на оргазма в човешкото тяло е скупчване на кафези в гръбначния мозък. Тяхното активиране провокира стесняване на мускулите на т...
Прочети повече
•         2 супени лъжици кокосово мляко

•         1 лъжица мед

•         ½ чаена лъжичка канела

•         1 чаена лъжичка мака

В началото казахме, че тази напитка можете да я поднесете и вечерта. Заменете кафето с още кокосово мляко – просто прибавете двойна доза. Опитайте и вижте по какъв начин ще се отрази на вечерта. Според нас това ще усили желанието ви за обич вечерта, само че също по този начин е един превъзходен метод да разсъните обичания си човек или пък да го накарате да се отпусне след дълъг работен ден.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР