Когато става дума за любовни ласки, някои хора държат да

...
Когато става дума за любовни ласки, някои хора държат да
Коментари Харесай

Ето кои зодии обичат да поемат контрол в секса

Когато става дума за любовни милувки, някои хора държат да бъдат водещи, до момента в който други избират да си почиват и да се любуват на чувствата. В множеството случаи хората спадат или в едната категория или в другата и не постоянно този, който е по-активен дефинира по какъв начин да се случват нещата в спалнята. Понякога нещата не са по този начин явни - допустимо е пасивният сътрудник, който обича да се любува, просто да дава насоки, възползвайки се от желанието на другия да се потвърждава. Интересно е да разберем позицията на Марс и Венера. Марс е планетата на пристрастеността и действието и обича да бъде лидер, до момента в който Венера е по-пасивна и деликатна. Например в случай че един човек има мощно въздействие на Везни в своя хороскоп, той ще избира по-балансирани връзки в секса, а Скорпионът се свързва със сексуалността и пристрастеността. Ето кои са най-властните зодии в секса:

1. Лъв
Лъвовете са ловци и обичат да преследват обекта на желанията си. Те са самоуверени, имат огромно его и желаят непрекъснато да се потвърждават. Огненият знак, ръководят от слънцето, има потребност от възхищението на близките, а какво по-голямо самопризнание от това да се показа удивително в спалнята? Лъвовете обичат да поемат контрола в секса и да виждат колегата си в подчинено състояние. Все отново те са царе, нали? Готови на всичко, с цел да получат похвали и внимание, те стават лесни за операции. В желанието си да задоволят своите стремежи и да потвърдят опциите си, Лъвовете не постоянно се задълбочават в потребностите на колегата.

2. Скорпион
Той е убеден и не се тормози да дефинира разпоредбите. Скорпионът също има огромно его и за него да бъде най-хубав е жизненоважен въпрос. Също като Лъва и той има потребност от утвърждение и похвали, въпреки да се прикрива от време на време. Скорпионът обича да има колегата си и половият акт е най-хубавият метод да го покаже. Водният знак наложително желае да командва в леглото, даже и да е в по-пасивна поза, а огромната пристрастеност, която изпитва постоянно може да бъде сбъркана с обич.

3. Овен
Овните са ръководени от Марс, а това е мъжката планета, която има нападателна, дейна и упорита сила. Те имат потребност да бъдат дейни, тъй като са буйни и доста енергични. Неспокойната им природа не разрешава да си почиват мързеливо в леглото, а ги кара да поемат контрола. Овните са и доста ревностни и желаят да знаят, че са единствени и незаменими. За тях любовта е следващото съревнование, а сексът - метод да потвърдят своите благоприятни условия. Огненият, съществен знак обича да бъде поробител и нормално е притеглен от по-пасивни и нерешителни сътрудници, които в неговите очи наподобяват недостъпни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР