Когато става дума за любов, факт е, че има много

Когато става дума за любов, факт е, че има много ...

Кога да прекратите връзката си според зодията?.


Когато става дума за любов, факт е, че има много хора, които смятат, че връзката им не е особено хармонична и че заслужават много повече. Светът е пълен с двойки, които са заедно от години, но отношенията им са по-скоро болезнени, отколкото балансирани. Тези хора се чувстват нещастни и самотни, но не дръзват да се разведат с половинката си заради децата, ипотеката, издръжката и други подобни причини. Те просто са се примирили със съдбата си и не смеят да променят хода на събитията в личния си живот, най-вече заради навика или от страх от неизвестното.
Все пак всеки зодиакален знак си има няколко повода, които могат да го тласнат към раздялата с партньора за добро. Всеки човек си има праг на търпимост дори и в любовта. Ето и кои са основните причини, които карат всеки знак да осъзнае, че му е време да скъса с половинката и да поеме по нов път: Овен Ако се чувства неспокоен и уморен от сложните си отношения със своя партньор, човекът Овен започва несъзнателно да се оглежда и да се чуди дали съдбата не може да му предложи нещо по-добро. Представителите на тази зодия се отказват от връзката си, когато започнат да осъзнават, че постоянната им половинка ги отклонява от това, което ги кара да се чувстват пълноценни.
Tелец Телецът би сложил край на отношенията си със своя постоянен партньор, ако усеща завист и ревност от негова/нейна страна, когато очаква вместо това той/тя да се радва на успехите му и да го подкрепя. Телците искат половинка, която да ги мотивира и вдъхновява по отношения на кариерата им, а не да ги спира или да се конкурира с тях. Телецът иска любимият му да го развеселява, а не да го натоварва психически. Близнаци Близнаците са готови да скъсат с партньора си, ако животът им с него е поредица от скандали и напрегнати разговори. Близнаците не могат да живеят под постоянен стрес и все да се чувстват разстроени. Този вид постоянна борба за надмощие с половинката ги кара да изпитват вътрешна болка, а това става причина за разрив във връзката. Близнаците имат нужда от спокойни, а не от напрегнати отношения. Рак Хората от тази зодия са доста емоционални и наистина трудно слагат край на личните си взаимоотношения, дори връзката им да е изпълнена с негативни емоции. И все пак те рано или късно разбират, че тяхната половинка им губи времето. Те осъзнават, че за тях е важно да живеят живота си с човек, който има нужда от тях, който ги уважава и който е готов да прояви съчувствие в труден за тях момент.
Лъв Човекът Лъв е роден лидер, но ако половинката му постоянно му делегира контрола в отношенията им, той се отегчава от връзката. Лъвът има нужда да бъде в равностойно партньорство, иначе губи уважение към половинката си. Представителят на тази зодия не може, а и не иска да решава всички проблеми на своя любим. Той има нужда от човек до себе си, който има воля и самочувствие. Останалите зодии четете в Tialoto.bg Автор: Теодора Драгоева

Източник: dnes.bg