Когато става дума за футболна звезда, задължителните аксесоари са ясни

...
Когато става дума за футболна звезда, задължителните аксесоари са ясни
Коментари Харесай

Футболистите и скъпите им коли: Първо, второ и трето място за Роналдо

Когато става дума за футболна звезда, наложителните " аксесоари " са ясни - хубава другарка, атрактивни облекла, впечатляващи бижута и... безбожно скъпа кола.

Скъпите играчи на огромните европейски клубове постоянно могат да бъдат видени да карат същински зверове с мотори. Очаквано в тях са вложени баснословни суми, само че за добре платените футболисти тази " глезотия " не е проблем.

Кой обаче е похарчил най-вече, с цел да може да се вози в същински разкош?

Британското издание " Сън " е изрично - звездата на " Ювентус " Кристиано Роналдо! Португалецът е на първо, второ и трето място в класацията. Но да забележим Топ 5 на най-скъпите коли, владеене на футболисти.

" Порше Спайдър 918 " - към 650 хиляди паунда

Златан Ибрахимович сигурно заслужава една от най-мощните коли в света. През 2014 година той се снабди с красиво " Порше Спайдър 918 " или другояче казано - хибрид с мощ 718 конски сили, с разход на гориво 3 л/100 км, ускоряване от 0 до 100 за 3,2 секунди и оптималната скорост 320 км/ч.

" Астън Мартин-One 77 " - към 1, 25 млн. паунда

Самуел Ето'о е на 37 години и към момента играе в Катар, а до стадиона върви с черен красавец. Максимална скорост от 350 км/ч, мощ от 750 конски сили и единствено 77 създадени бройки в света! Как да не му завидиш?

" Бугати Вайрон " - 1,7 млн. паунда

Кой може да си разреши да лети с 470 км/ч? Кристиано Роналдо и Карим Бензема! Двамата към този момент не са съотборници в " Реал " Мадрид след прехвърлянето на португалеца в " Ювентус ". До скоро обаче на паркинга на " Сантяго Бернабеу " един до различен бяха паркирани двата звяра - 630 конски сили и дизайн, който не остава неусетен.

" Лаферари " - 2 млн. паунда

Имаме ли потребност да представяме класическия червен автомобил с конче на емблемата? Той заема почтено място в гаражите на Кристиано Роналдо и Пиер-Емерик Обамеянг. За по-малко от 3 секунди двамата могат да ускорят от 0 до 100 км/ч и да са сигурни, че всички ги виждат.

" Бугати Широн " - 2,5 млн. паунда

Струва ли си да дадеш толкоз пари за един автомобил? " Без подозрение! ", ще ви отговорят Кристиано Роналдо и Карим Бензема! Двамата имат коли, които развиват 420 км/ч. Има ли минус в този автомобил? Да! Пълен контейнер свършва за 9 минути, в случай че поддържате непрекъсната скорост от 100 км/ч. Но кой мисли за харчовете за бензин, когато можеш да си позволиш такова " Бугати "?!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР