Когато става дума за дългоочаквани и уважавани автомобилни изложения, Ню

...
Когато става дума за дългоочаквани и уважавани автомобилни изложения, Ню
Коментари Харесай

Audi се отказа от автоизложението в Ню Йорк

Когато става дума за дълго чакани и уважавани автомобилни изложби, Ню Йорк несъмнено е едно от най-големите и най-популярните. Там може да видите най-новото и най-хубавото от редица автопроизводители. Е, като се изключи Audi. Миналата седмица от представителството на компанията в Съединени американски щати потвърдиха, че няма да вземат участие на ревюто през април.

Тара Ръш, основен информационен шеф на Audi America, удостовери отсъствието на автоконцерна от форума, заявявайки, че е „ значимо да се преразгледа методът, по който компанията показва новите си артикули и нововъведения пред медиите и клиентите “. Разбира се, цената за присъединяване в едно от най-големите автомобилни изложби в Съединени американски щати може да бъде потресаваща, само че против това производителите получават опцията до моделите им да се допрян над милион хора. От Audi споделят, че ще не престават да правят оценка всеки сходен конгрес настрана, определяйки дали съответното събитие е най-хубавата платформа за премиера на идни модели както в Съединени американски щати, по този начин и по света.

Въпреки това, откакто уредниците на шоуто бяха осведомени с желанието на Audi America преди към месец, те започнаха да работят върху проект, посредством който да запазят някакво наличие на Audi на ревюто, а точно като поканят локалните дилъри на автомобилния производител от Инголщад. Марк Шийнберг, президент на Асоциацията на автомобилните дилъри в Ню Йорк, съобщи, че решението на марката е разгневило търговците, за които отсъствието ѝ има директни последици. " Ню Йорк е пазарът №1 за Audi. Именно поради това решението им ни изненада. Те се отхвърлят от ревю, което притегля над милион души към продуктите им. “, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР