Когато стане въпрос за провалени НБА таланти, името Дарко Миличич

...
Когато стане въпрос за провалени НБА таланти, името Дарко Миличич
Коментари Харесай

Дарко Миличич блесна отново - нападна Кевин Лав и определи играчите в НБА като ревльовци

Когато стане въпрос за провалени НБА гении, името Дарко Миличич постоянно би трябвало да се спомене. Избраният под №3 от Детройт Пистънс през 2003 година Миличич прекара 9 години при най-хубавите, в които се запомни с буйните си прояви и раздори със съотборници и треньори. И една шампионска купа, несъмнено. Сърбинът показа мнението си за играчите в асоциацията и ги дефинира като " ревльовци " отпред с някогашния му съотборник Кевин Лав.

Darko Milicic calls Kevin Love a ‘crybaby’ who cares for his stats only #DarkoMilicic #KevinLove https://t.co/Bd3Vh72lFr
— TalkBasket (@TalkBasket) April 5, 2020 " Имах опцията да играя със страхотни играчи в НБА, само че всички те бяха ревльовци - Кевин Лав, да вземем за пример. Генералният управител на Минесота искаше да се извиня на всички играчи за метода, по който се държах, а аз не желаех да се оправдавам на тези ревльовци. Имате човек като Кевин Лав, само че не ме разбирайте неправилно, нямам право да приказвам за нищо заради метода, по който играх в НБА, той реализира повече от мен. Но той е вид, който не е удовлетворен, в случай че не вкара 20 точки и не вземе 10 битки, макар че сме спечелили мача. Той беше неудовлетворен в съблекалнята и даже беше близо да се разплаче. И това би трябвало да е главният състезател в шампионски тим? ", съобщи Дарко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР