Когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим

...
Когато стане дума за красота, няма продукт, който да сложим
Коментари Харесай

Безумие! Няма да повярвате за какви неща жените си дават парите

Когато стане дума за хубост, няма артикул, който да сложим в графата „ прекомерно чудноват “, в случай че дава своите по този начин чакани резултати. Жените по целия свят пилеят безусловно милиарди, с цел да наподобяват и се усещат добре, даже и за някои това да е неразбираемо. А кои са някои от най-странните артикули – вижте в новото видео нa Natali's Beauty, съобщи Дарик.

Дъвки за по-големи гърди

Повечето дами скрито си мечтаят за по-голям бюст, а пластичната хирургия към този момент е извънредно напреднала в тази област. Но не всяка дама е склонна да легне под скалпа. Затова японски учени са основали извънредно чудноват артикул – дъвки, които да спомогнат за увеличението на гръдната обиколка. Производителят твърди, че с помощта на съставки, стимулиращи производството на естроген в организма, гърдите на дамите ще набъбнат с до 2 размера, в случай че дъвчат дъвките сред 6 и 10 пъти на ден.

 гърди
Thinkstock/Getty Images
Косъмчета, довиждане!

Друг апарат, много чудноват, само че мечтан от доста дами, е правилен асистент в премахване на нежеланото окосмяване в региона на лицето. Много дами отстраняват мъхчето над горната си джука от десетилетия, само че новият шлагер е цялото лице да бъде безусловно безпрепятствено, а тази странна джаджа спомага за това, с помощта на огъващия се механизъм, който захваща и отскубва и най-фините косъмчета от женското лице, които да невидими за невъоръженото човешко око.

Вълшебен прахуляк за хубост

Хранителните добавки за безукорен външен тип от дълго време са познати на пазара, само че измежду новите и малко по-странни като название и формула артикули е така наречен „ прахуляк за хубост “. Звучи като баснословен прашец, нали? Идеята му е, че посипан върху храната ни, той ще ни подари с блестяща коса, сияйна кожа, здрави нокти и съвършени ограничения, с помощта на многообразието от органични съставки. Тренировка за усмивката

Казват, че най-хубавият грим за една жена е нейната усмивка. И ненапълно има нещо правилно – усмивката отваря порти, разтапя сърца и подбужда отсрещното положително въодушевление! А една азиатска джаджа ще ни помогне да имаме стегната, секси, необятна усмивка. Става дума за пластмасов апарат, който слагаме в устата си и, притискайки устни, стягаме мускулите в тази зона. Странно, нали?

Изкуствени мигли с магнити

Последните няколко години са белязани от един тренд, а точно – обемните, дълги кукленски мигли, които подчертават върху погледа ни. Наред със спиралите за гъсти мигли, все по-разпространени станаха екстеншъните и изкуствените мигли, несъмнено. А последната странна наклонност е обвързвана с мигли с магнити, които да прикрепяме в непосредствена непосредственост до очите ни. Повечето бюти гурута настояват, че слагането им е много мъчно, чувството – необичайно, а резултатът не изключително успешен.

 изкуствени мигли
Thinkstock/Getty Images
Мъничко носле
И на последно място, само че не и по екстравагантност – желаете фино, малко, чипо носле? Не е нужно да се подлагате на ринопластика! А просто да се доверите на някой от странните уреди за смаляване на носа! Да, странни са, с необоснован резултат, само че несъмнено влизат в класацията на странни уреди!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР