Когато срещнем интересна личност, не след дълго в нас се

...
Когато срещнем интересна личност, не след дълго в нас се
Коментари Харесай

Дали той ви харесва? Вижте тези шест знака

Когато срещнем забавна персона, не след дълго в нас се появяват и страсти. Любовта ни кара да мечтаем, от време на време да не виждаме очевидното или да живеем в илюзия. Как да разберем дали той е на същата осцилация като нас? Изразяването на любовта се демонстрира под доста форми. Ето 6 от тях.

Търси метод постоянно да ви допира
Физическият, несексуален контакт е значим за поддържане на интимността. Ако той търси метод да ви хване, допре за ръката, рамото, леко по гърба или се промъква зад вас, с цел да ви прегърне, това е индикатор, че изпитва по-дълбоки усеща. Следете деликатно позицията на краката, дали са обърнати, отворени към вас, дали до момента в който разговаряте ви гледа в очите. Ако може да отговорите позитивно, някой несъмнено изпитва увлечение към вас.

Когато се случи нещо, вие сте първият човек, на който желае да каже
Срещате се в някаква част на деня, а вие сте първият човек, който чува значими вести (били те положителни или лоши). Вероятно той изпитва освен това от другарство към вас. Според експерта по връзки Angelisa Almanzar, този човек гледа на вас като на непрекъснат детайл в живота си, към който е развил по-дълбока връзка.

Ще се пробва да поддържа контакт по-дълго
Вярвате или не, нещо толкоз просто, колкото есемеса или известието в обществените мрежи за положително утро, може да покаже, че някой има дълбоки усеща към вас. Но когато става въпрос за триумф на взаимоотношенията, последователността е от основно значение. Трудно е да се образува дълбока връзка с някого, който се появява и излиза от живота ви, когато си изиска. Но в случай че той прави старания да комуникира с вас всеки ден, това е симптом, че желае да бъдете част от живота му.

Спомня си значими елементи
Дати, срещи, неща, които ви харесват или пък не, детайлности за вашата работа, семейство, обичаната ви ария и т. н. Всичко това е индикатор, че когато разговаряте с този човек, той ви слуша, само че не с скука, а е подготвен да помогне, в случай че е належащо.

Съпричастност с вашите страсти
Когато един мъж е притеглен към една жена, няма да ви би трябвало доста време, с цел да забележите дали той е грижлив. Емоциите са заразни, изключително когато харесваме и изпитваме усеща към някого и съпреживяваме неговите позитивни или негативни страсти.

Винаги намира метод да е край вас
Той намира метод да е по-често край вас, с цел да си споделяте, правейки малко бягство от работа, отговорности, другари, макар че знае че би трябвало да потегля. Определено не е апатичен към вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР