Когато си звезда с милиони в банковата си сметка, изкушенията

...
Когато си звезда с милиони в банковата си сметка, изкушенията
Коментари Харесай

7 знаменитости, които са учудващо пестеливи

Когато си звезда с милиони в банковата си сметка, изкушенията са доста. Можеш да си купиш няколко имения, десетки скъпи коли, яхта, частен аероплан или даже остров. А можеш и да избереш по-скромния живот.

Второто са създали тези звезди, които - макар благосъстоянието и славата си - са изненадващо икономични, написа Business Insider.

Дженифър Лоурънс (на снимката) да вземем за пример е измежду водещите имена в Холивуд, само че години наред карала остарелия си Volkswagen. Според сътрудниците ѝ колата изглеждала по-подходяща за прохождаща бедна актриса, само че Дженифър си я харесвала и траяла да я употребява даже след присъединяване ѝ в хитовата трилогия " Игрите на глада ".

Питър Динклидж , прочут с ролята на Тирион в сериала " Игра на тронове ", печели по половин милион на епизод, само че не се е главозамаял. Всъщност той продължава да живее със брачната половинка и дъщеричката си в същото си жилище в Ню Йорк, което са имали и преди триумфа му.

Актрисите Кристен Бел и Сара Мишел Гелър и кънтри певицата Кери Ъндърууд пък са буйни почитателки на купоните за отстъпки, които са дават за американските супермаркети. И трите са споделяли, че ги събират и употребяват постоянно.

Дейв Грол от Foo Fighters води много елементарен живот, когато не е на музикалната сцена. Единственото по-луксозно нещо, което си е разрешил, е да си направи лично звукозаписно студио.

Легендарният вложител Уорън Бъфет е измежду най-богатите хора на планетата (състоянието му е 80 милиарда долара), само че продължава да живее в къщата, която е купил преди 60 години и да кара остарял Cadillac.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР