Когато си яхнал расов жребец, що трябва да го сменяш

...
Когато си яхнал расов жребец, що трябва да го сменяш
Коментари Харесай

САМО В ПИК! Николай Събев не слиза от джипа за 200 бона - транспортният министър се фука пред колегите си с баровския автомобил

Когато си яхнал породист жребец, що би трябвало да го сменяш с магаре?! По този принцип очевидно се води новият министър на превоза Николай Събев.

Собственик на най-голямата компания за куриерски услуги в България " Еконт ", който единствено за протокола е и един от най-богатите българи, май няма никакво желание да се раздели с първокласния си за 200 бона, с цел да се вози в служебните коли за НСО, някои от които двойно, та даже и тройно по-евтини от неговия " Мерцедес " GLE.

Отново с персоналния си Събев бе докаран на последното за годината държавно съвещание в Министерския съвет по-рано през днешния ден, засякоха го папараците на ПИК.
свързани новини6148на 13.12.2021150414на 24.12.2021
Малко преди 14 ч., за колкото бе планувана сбирката, една след друга колите на Националната работа за защита докараха министрите от Харвардския кабинет.

На фона на първокласния на Събев, някои от сътрудниците му са обслужвани от много вехти коли. Най-вероятно тъкмо това е бил и претекстът на министъра-куриерски началник да се лиши от услугите на служебна кола. Щото не е по никакъв начин стилно министърът на превоза да се вози във Форд или Мерцедес на 15 години.

Инатът на Николай Събев да слезе от джипа за 200 бона мощно контрастира на уверенията на Кирил Петков, че ще смени културата на политиците и както той, по този начин и екипът му, ще вървят пешком из София.

Но вятърът на смяната духа в противоположна посока на Министерския съвет...

















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР