Когато си в най-добрата си физическа форма, изкушението да уловиш

...
Когато си в най-добрата си физическа форма, изкушението да уловиш
Коментари Харесай

Колко е важно да бъдеш ОК! с тялото си

Когато си в най-хубавата си физическа форма, изкушението да уловиш момента в фотография е неустоиумо.

Това и направихме с победителките в нашето фитнес предизвикателство. Този месец, списание OK! подари на четирите дами професионална фотосесия, която бе част от премията им за 6-седмичните тренировки с интруктора Алиса Белоусова.

Бранислава Шопова, Роселина Пенева, Славина Темелакиева и Лилия Галева застанаха дружно с Алиса пред обектива на най-голямото начин на живот списание за звезди у нас, ОК!.

А от фотосите ясно проличава, че го направиха със самочувствие!

 Колко е значимо да бъдеш ОК! с тялото си  Колко е значимо да бъдеш ОК! с тялото си  Колко е значимо да бъдеш ОК! с тялото си  Колко е значимо да бъдеш ОК! с тялото си

Именно четирите девойки приключиха като спечелили нашето съвмество предизвикателство с Nike Training Club. Под управлението на Алиса (която, апропо, е един от най-хубавите професионални треньори и хореографи у нас и горещи предлагаме да я последвате за хрумвания и мотивация във Facebook), те изпълняваха комплекси от приложението месец и половина. Избрахме ги като победителки поради тяхната мотивация, дисцилина и откровено предпочитание да се движат и да поставят най-хубавата допустима грижа за телата си!

Кампанията ни The New Culture of Sport започва дружно с NTC още през февруари.

Тогава се заехме да ви мотивираме да спортувате. Простичко и ясно – без нужда от недояждане, без да ви караме да посещавате фитнес зали. 

С приложението NTC това е изцяло постижимо. Комплексите са извънредно разнородни, с опция за персонализиране, съобразени с физическата подготовка на всяка жена. И на процедура обезпечават един персонален фитнес инструктор в личния ни смарт телефон. Така слагаме завършек на оправданията, че нямаме време, както и че еднообразните тренировки ни омръзват. И грижата за положителната форма е напълно в наши ръце, метод на живот. Това нарекохме новата просвета на спорт! Надяваме се да сме ви заразили със състезателен хъс и обещаваме скоро да има още!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР