Когато си тръгваше премиерът Бойко Борисов ме попита: „Хванахте ли

...
Когато си тръгваше премиерът Бойко Борисов ме попита: „Хванахте ли
Коментари Харесай

Валентин Радев за работата си като министър: Аз си мисля, че се справям

Когато си тръгваше министър председателят Бойко Борисов ме попита: „ Хванахте ли го “ и аз му споделих: „ Гоним го “. Това сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на вътрешните работи Валентин Радев за случая с избягалия пандизчия в Ловеч.
Попитан съгласно него обществото мисли ли си, че се оправя като вътрешен министър той разяснява: „ В едно семейство за изневярата схваща финален този, на който му е изневерено. Последен ще схвана дали се оправям или не. Аз си мисля, че се справям”.
„ Слушам премиера Борисов, Цветан Цветанов и чувствам техните знаци, и тези на обществото “, уточни Радев.
„ Откъде добивам кураж - обиколих Плевен, Ловеч, Благоевград. Срещу мен седяха всички кметове. Питах ги: „ кажете ми удовлетворени ли сте от служителите на реда, не ми ги хвалете, желая забележки “. От всички съм чул поддръжка “, изясни вътрешният министър, представен от Фокус.
„ Опитвам се да внуша, че няма значение от кое място идват забележките, да се вслушваме, дали в съпротива, някогашен министър или чиновник, да внимаваме, несъмнено вършим неточност след неточност. Да слушаме и да се поправяме, това можем да създадем “, сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР