Когато си свикнал с лукса, високите стандарти, удобствата и разточителния

...
Когато си свикнал с лукса, високите стандарти, удобствата и разточителния
Коментари Харесай

Следственият изолатор - новият дом на Кокорин и Мамаев

Когато си привикнал с лукса, високите стандарти, удобствата и разточителния метод на живот, подплатен с обичта на почитателите и помрачаван единствено от тренировки и мачове в края на седмицата, пренастройването за действителността в... Следствения изолатор в Москва несъмнено ще е сложна.

През него обаче би трябвало да преминат Александър Кокорин и Павел Мамаев . Двамата съветски национали ще живеят на ул. " Новослободская " 45 през идващите 2 месеца . А там се намира Следственият изолатор, номер 2, прочут като " Бутирка " .
Футболист в пандиза! Кокорин театралничи с усмивка и белезници Футболистът и сътрудника му Павел Мамаев бяха арестувани за 48 часа
Двамата играчи надлежно на " Зенит " Санкт Петербург и " Краснодар " са подведени под правосъдна отговорност, откакто в нетрезво положение пребиха държавен чиновник. Докато чакат присъдата си, те ще би трябвало да оставят комфортните си домове, да награбят единствено един чифт облекла, един спортен екип и 4 чифта долни дрехи и да влязат зад решетките. До 8 декември те ще обитават в " Бутирка ". Тогава би трябвало да стане ясна и окончателната им присъда.



Изброените облекла не са смешка! Само това имат право да носят хората, които обитават в изолатора.

Трябва да отбележим, че ТОВА НЕ Е ЗАТВОР ! Тук арестуваните единствено изчакват да чуят присъдата си.

Снимка: Reuters

Въпреки това в пространствата на " Бутирка " не са разрешени много неща, а измежду тях са коланите, тирантите и връзките за обувки.

Какво ще вършат Кокорин и Мамаев до момента в който са там?

Изборът не е огромен. Книгите, вестниците и списанията са единият вид. Изолаторът има голяма библиотека с типичен творби, фантастика и детективски романи. Те могат и да си поръчват книги и на околните, които идват на посещаване, само че от месец за месец и би трябвало да са наясно, че всяка една от пратките ще се ревизира подробно за тайници и скрити послания.

Снимка: Reuters

Позволени са игрите на домино, шах и зарове , само че без парични залози.

По един път дневно пък имат опция да се разхождат. " Дворът " е ситуиран на един от горните етажи , има пейки и... мрежа, през която се вижда небето. Телевизори има, само че в доста редки случаи . И в случай че Кокорин и Мамаев са от късметлиите, които получат тази привилегия, то би трябвало да са наясно, че в 22:00 ч. всички лампи и устройства се гасят. Двамата могат да си поръчват артикули от първа нужда от електронния магазин на Изолатора.

Снимка: Reuters

Какво друго ще бъде друго за футболистите?

Събуждането е тъкмо в 6:00 ч. Тогава се палят светлините и звучи съветският химн. За един човек са избрани по закон 4 кв. метра за живеене.

Яде се три пъти дневно. Бивш жител на Изолатора споделя: " Сутрин нормално е млечна каша или плодове, чай и самун. На обяд - салата, първо, второ, самун и компот. На вечеря - печена риба с картофено пюре, самун и чай ". Често " посетителите " на подобен вид места се оплакват от незадоволителното количество храна. Разнообразие в менюто съвсем няма, а всички страдат от дефицит на белтъчини и витамини .

Снимка: Reuters

По-дългите душове (до 30 минути) са разрешени единствено в неделя. Спалното долни дрехи се сменя също тогава. Мамаев и Кокорин би трябвало да имат поради обаче, че топлата вода е налична единствено от 17:00 до 20:00 ч.

Двамата сигурно ще бъдат разграничени в разнообразни пространства , защото са част от едно и също дело. Те няма да имат право да приказват между тях и да си обменят секрети знаци. Могат да си пишат писма, които предстоящо първо минават инспекцията на управляващите за кодирани известия.

Снимка: Reuters

Разрешени са и свиждания с близки - по един път за двата месеца. То не би трябвало да продължава повече от 4 часа.

В допълнение на тази картина, двамата имат право да си служат с нож единствено в наличието на надзорник, би трябвало да поддържат облеклата си изрядно чисти и изгладени сами, бонбоните и подаръците им идват без опаковки, а положителният звук (както и неписаният правилник) ги задължава да се усмихват на всички камери в пространствата.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР