„Когато си правите тест за ХИВ, трябва да сте горди

...
„Когато си правите тест за ХИВ, трябва да сте горди
Коментари Харесай

Принц Хари насърчава британците да се тестват за ХИВ

„ Когато си вършиме тест за ХИВ, би трябвало да сте горди със себе си, а не да се срамувате “. Това приканва принц Хари във видео, оповестено в обществените мрежи. Представителят на кралското семейство е част от известните персони, които застанаха зад акция за предварителна защита на заболяването.

Направете си тест за ХИВ, прикани херцогът на Съсекс и посочи, че започва акция за гратис тестване за ХИВ.

„ Все още има голямо стеснение и стигма в обществото ни по тази тематика. Това ни стопира да си създадем бърз, елементарен и извънредно неусетен тест. Няма да спрем разпространяването на ХИВ, в случай че не мислим за тестванията като за нещо обикновено и изцяло налично “, изяснява принц Хари.

Във видеото се вижда по какъв начин брачният партньор на Меган Маркъл отива в профилиран кабинет и се тества за подлата болест. По този метод той желае да даде образец на британците, които към момента не са го създали.

През 1887 година майката на Хари – принцеса Даяна, откри профилирано поделение за лекуване на ХИВ в лондонската болница „ Мидълсекс “. Тогава медиите уловиха по какъв начин тя се здрависва с пациент, който е преносител на вируса.

Източник: tialoto.bg
Снимка: YouTube
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР