Когато си наниза 428 гола в шампионата, в който се

...
Когато си наниза 428 гола в шампионата, в който се
Коментари Харесай

Вече няма стадион в Ла Лига, на който Меси да не е вкарвал

Когато си наниза 428 гола в шампионата, в който се състезаваш, мъчно се намира стадион, на който да не си го правил. В случая на Лео Меси, който има толкоз попадения с екипа на Барселона на сметката си в Ла Лига, имаше едно такова дребно бодилче в петата.

Това оборудване се споделяше "Уанда Метрополитано " и до 1 декември вечерта гениалният аржентинец не се беше разписвал там в мач от Примера дивисион. Той имаше едно попадение там във финала за Купата на Краля преди време против Севиля, само че почитателите на Атлетико Мадрид, чийто дом е този прелестен стадион, не бяха огорчавани от Бълхата там.

Е, той го стори в 86-та минута на огромното дерби и по този начин към този момент се е разписвал на стадионите на 20-те тима в Ла Лига в сегашния ѝ състав. Нещо повече, откогато Меси се подвизава в испанския шампионат, няма стадион на който да е играл и да не е отбелязал най-малко едно попадение.

Така той към този момент има 428 гола в единствено 461 мача за каталунците в Ла Лига и общо 614 попадения в 701 дуела за тях във всички съревнования. А като цяло в брилянтната си кариера е поразявал задачата 711 пъти в 894 мача, като се сложат и мачовете му за втория тим на Барса, както и за другите юношески обединения на Аржентина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР