Когато си на полуфинал на световно първенство по футбол, вълнението

...
Когато си на полуфинал на световно първенство по футбол, вълнението
Коментари Харесай

Да ядосаш англичаните с "чаша чай" - гениално празнуване или безвкусица

Когато си на полуфинал на международно състезание по футбол, вълнението евентуално е неописуемо. А какво остава, в случай че вкараш надвит гол...

Това направи една от звездите на женския тим на Съединени американски щати - Алекс Морган. Навръх рождения си ден тя се разписа за успеха с 2:1 против Англия, с която американките стигнаха третия си следващ край.

В насладата си след гола Морган изигра по какъв начин " отпива " чаша чай, като даже улови и детайлите с повдигане на дребния пръст. Запалянковците разчетоха това деяние като задявка с англичаните.

Alex Morgan sippin tea #USAvENGpic.twitter.com/oyiyeaFzKQ
— Steelers Depot (@Steelersdepot) July 2, 2019
Още по време на дуела необикновеното празнуване провокира вълна от реакции в обществените мрежи. Почитателите на тима на Съединени американски щати всеобщо показваха удовлетворение, като дефинираха метода за изложение на насладата на Морган за талантлив.

Американският политик Хилари Клинтън написа: " Поздравления за тима на Съединени американски щати, че заслужи този чай ". Радостта беше отразена и в формалния профил на тима на Съединени американски щати в " Туитър ".

Английският ефирен водещ Пиърс Морган обаче разчете това като " оповестяване на война ". Мнозина загатнаха в мненията си и така наречен Бостънско чаено празненство, препращайки към историческото събитие от 1773 година, когато в символ на митинг е погубен огромен товар с пресован английски чай.

Това не е първият случай на това международно състезание, в който насладата на американките дава мотив за мнения. Шампионките бяха подложени на критика, че са прекалили при гръмката си победа с 13:0 против Тайланд.

Congrats to the #USWNT for earning that tea. On to the final!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР