Когато си на път да се присъединиш към кралското семейство,

...
Когато си на път да се присъединиш към кралското семейство,
Коментари Харесай

Племенникът на Меган Маркъл продава и предлага Кралска...

Когато си на път да се присъединиш към кралското семейство, то не постоянно е без последици. Така да вземем за пример не бе по никакъв начин прелестно за Кейт Мидълтън да научи, по какъв начин чичо й Гари Голдсмит продава опиати. Без да знае той бе сниман от кореспонденти, на които им предлага кокаин, потвърждавайки, че е добре инфилтриран в Бъкингамския замък.

 

Очевидно в този момент е ред на Меган Маркъл, годеницата на принц Хари, да разбере по какъв начин в медиите се популяризират убежденията на фамилията й. Като се има поради, че полусестрата на Меган на няколко пъти е разчиствала сметките си с нея посредством пресата, в този момент е ред на нейния племенник да се възползва от името на вуйна си.

 

25-годишният Тайлър Доули е аграрни производител на канабис в Орегон, където развъждането и продажбата са законни. Попитан от " Daily Mail ", младежът споделя, че брака на вуйна му, ще му разреши да стане прочут и да продаде марихуаната си на допустимо повече хора. Всъщност той споделя, че развива хибриден вариант на канабиса за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, наименуван " Markle’s Sparkl ", и прецизира, че ще се радва да изпрати проба на булката и младоженеца. " Знам, че това е противоречива тематика, само че аз съм горделив да участвам при започване на тази промишленост, която ще коства милиарди и милиарди долари и може да помогне на хората по света ", споделя още той за " Daily Mail ".

 

Не за първи път Тайлър Доули приказва пред медиите. Племенникът на Меган Маркъл през месец март даде изявление дружно с майка си за " Good Morning Britain ", където твърдеше, че нито той нито майка му са поканени на сватбата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР