Когато си на олимпийски игри, ежедневно трябва да се справяш

...
Когато си на олимпийски игри, ежедневно трябва да се справяш
Коментари Харесай

Гримът - най-големият проблем за дамите в Пьонгчанг

Когато си на олимпийски игри, всекидневно би трябвало да се справяш напрегнато, конкуренция, да си в добра форма, с цел да се представиш почтено. Дамите в Пьонгчанг обаче имат още нещо, за което да се тормозят. На първи взор то наподобява нищожно, само че когато в теб са вперени очите на целия свят, е значимо да с добре... гримиран.

Точно по този начин! Гримът е значима част от представянето на състезателките не по време на съревнованията, а след тях, когато би трябвало да застанат пред камерите и да приказват за триумфите си.

Само че ниските температури в Пьонгчанг са една от предпоставките макиажът да става... непрестанен . Още в самото начало на игрите в Южна Корея състезателката на Англия в скелетона - олимпийската шампионка от Ванкувър 2010 Ейми Уилямс, помоли за съвет в Туитър.

" Препоръчайте ми добър грим на маслена основа. Организаторите на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг ни предизвестиха, че този на водна основа безусловно замръзва върху лицето ти ", разкри Уилямс.

So anyone know of good make up that is oil based?? Our latest update from other presenters in Pyeongchang, Korea for #winterOlympics is that water based make up literally is freezing on your face it’s that cold!! #help #facefreeze
— Amy Williams (@AmyWilliamsMBE) February 9, 2018
Не единствено студът обаче е зложелател на изобретателно гримираните лица. Оказва се, че и страстите не оказват помощ за съвършения аспект на дамите.

17-годишната представителка на Съединени американски щати в халф пайпа Клоуи Ким завоюва олимпийски купа. По време на специфичната гала по награждаването всички чакаха сноубордистката да се разплаче от наслада, до момента в който слуша националния химн от най-високото ходило на почетната стълбичка. Тя обаче не сподели толкоз мощна страст. Защо? За да не размаже спиралата си , естествено!

" Положих много старания да не се разплача! Не можех да го направя! Все отново вложих много в слагането на тази серпантина! ", сподели тя пред американските медии.

Не може ли просто състезателките да пропущат тази дълга процедура с гримирането? Оказва се, че не, даже и когато не са считани за любимци в надпреварите. Питайте Естер Ледецка!

Сноубордистката шокира всички, печелейки супергигантския слалом със ски назаем. Все още разчувствана от триумфа си, тя беше заобиколена от репортерите още на пистата. Тогава не смъкна очилата си, само че всички отдадоха това на вълнението.

На конференцията Естер още веднъж остана с маската, която покрива лицето ѝ на половина.

" Не бях готова за цялата гала! Не съм гримирана! ", разкри тя пред публицистите.

До края на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг остава цяла седмица, която нищо чудно да ни предложи нови " гримирани " завършения!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР